Mi a véleményetek a Miranda névről?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 15:00
21/34 anonim válasza:
Csodálatos!!
Hogy fogja útálni a gyerek a szüleit?
22/34 gráner andrás válasza:
A Miranda latin eredetű női név, jelentése: csodálatraméltó.
TENGERPICI
23/34 anonim válasza:
Aki nevekkel gúnyolódik saját magáról állít ki bizonyítványt.Amúgy szerintem szép név.Semmivel nem más mint a Melinda vagy a Szandra stb. A magyarkodók meg kíméljenek mert már nagyon elegem van belőlük. Unalmas.
24/34 mustafa33 válasza:
Előző, ezt majd magyarázd el a gyerek leendő iskolatársainak.
25/34 mustafa33 válasza:
Volt az osztályunkban Melinda. Mindenki Cicindának hívta. :(
26/34 haemorgen válasza:
Szerintem Magyarországon nincs túlzottan elterjedve, és sok embernek idegennek hangzik.
27/34 anonim válasza:
Magyarországon sok más név is idegennek hangzik. Mustafa neked csak annyit:jó nagy f...szfejek járhattak az osztályodba. Te is olyan buta lehetsz,hogy bottal vered a szilvát hogy megkéküljön.
28/34 anonim válasza:
Ha külföldi lennék, akkor szerintem tetszene, de mint magyar anyanyelvű, nekem mindig a randa szó jut róla eszembe (ne vedd sértésnek). De te döntesz.
29/34 mustafa33 válasza:
55%-os, ó de irigyellek, ó de irigyellek ☺ . Te csupa bölcs felnőttel jártál iskolába. Sőt gyerek sem voltál csak koravén ☻.
Mond melyik gyerek nem csúfolódik akkor amikor abban a korban van? Ne mondd, hogy a te iskoládban mindenkit az anyakönyvezet nevén szólítottak a társai, hogy a tantestület tagjait nem neveztétek el és egymásközt a tanítókat is teljes néven elmelgettétek.
Te csupa Nyilas Misivel és Nemecsekkel jártál?
30/34 mustafa33 válasza:
Az a szilva meg nem a bottúl kék! hanem attúl, hogy mikor lepottyog megüti magát. Te még ezt sem tudtad 55%-os? ☻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!