Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek a Miranda...

Mi a véleményetek a Miranda névről?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 15:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
64%
nem tetszik
2013. júl. 14. 16:20
 12/34 anonim ***** válasza:

Nekem több okból nem tetszik.

Egyrészt elsőre egy nyálas spanyol vagy brazil szappanopera hősnője ugrik be róla.Másrészt valóban elég furán és hülyén hangzik Magyarországon szerintem.Végül,de nem utolsó sorban,egyszerűen csúnyának találom,csúnya a hangzása,valahogy nem jön be.

2013. júl. 14. 18:40
 13/34 anonim ***** válasza:
Nagyon szép. Pl. Agatha Christie Ellopott gyilkosság c. művében pl. így hívják az okos, kedves, tündéri főhősnőt. W. Shakespeare is szerette ezt a nevet. Nekem nagyon tetszik, mindig egy tündérre asszociálok a névről. :)
2013. júl. 14. 20:13
 14/34 anonim ***** válasza:
Így hívták a Gothikában a csajt. Jó film:)
2013. júl. 14. 21:13
 15/34 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2013. júl. 14. 22:12
 16/34 mustafa33 ***** válasza:
100%
Egyébként a Miranda és a mirinda egy tőről fakad. Csodálatos, gyönyörűséges a jelentése. A spanyol találmány mirinda úgy kapta a nevét, hogy a névadó eszperantista volt és több terméket keresztelt eszperantó névre.
2013. júl. 16. 03:18
 17/34 anonim ***** válasza:
Hacsak nem valami nagyon átlagos vezetéknevet követ (KOvács, Szabó...stb), még szép is lehet.
2013. júl. 16. 23:58
 18/34 Fanta válasza:
54%
Szerintem maga a név nem rossz,de a gyerekek ugye szeretnek gonoszkodni,csúfolódni,és ott majd ha oda kerül, a gyerekközösségbe,borítékolható a csúfolás,ami negatívan fog hatni a lelkére!!!!!!!!!Majd ha mondják neki,hogy te kis randa,akkor bánja meg a szülő igazán,hogy milyen nevet adott neki!!!Hidd el,tapasztalatból beszélek....az én nevem Fatime,és ne tudd meg..............sulisan voltam musztafa,meg fatuskó,stb stb....a mai napig nyomot hagyott bennem,sajnos.... :( Inkább olyan nevet adj,ami nehezen csúfolható! :)
2013. júl. 17. 07:52
 19/34 anonim ***** válasza:
Nekem csak ennyi jön le a névből : Ó, mi randa , vagyis milyen ronda, tehát : mi randa .
2013. júl. 17. 11:00
 20/34 anonim ***** válasza:
Exportra készül az a gyerek, hogy nem akar neki magyar nevet adni az anyja?
2013. júl. 17. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!