Mi a véleményetek a Marvin névről?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet becézni?2013. máj. 12. 07:16
1/33 anonim válasza:
Angol nyelvterületen oké, de Magyarországon??? Becenév nek nekem Mari ugrik be.. Az meg ugye lanynev....
2/33 anonim válasza:
Szokatlan... Valami rajzfilmfigura jut eszembe:)
Ki ssit kemény az r miatt, Malvin jobb lenne, de meglepetésemre Magyarországon ez női név (máshol férfi:))
Én nem valasztanám, de inkább semleges, mint nem tetszik..
Marv
Marvi
Vino
( amügy rájöttem, hogy a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvben a robotot hívják így)
3/33 anonim válasza:
A legnagyobb baj az, hogy nem a szűlőnek kell felnőni a névvel, hanem a gyereknek. Miért nem lehet rendes, normális, hétköznapias magyar nevet adni neki?
4/33 anonim válasza:
vigyáz marvin jön a kanyar XDXDXD
5/33 anonim válasza:
2! Melvin a férfinév, amire gondolsz. :)
6/33 anonim válasza:
Nekem sem tetszik és az kéne figyelembe venni, hogy a gyerek él ezzel a névvel. (szegény)
7/33 anonim válasza:
Német nyelvterületen a Malvin (Malwin)férfi név és a női párja Malwine
Mo.-on női név.... E- vel sokkal rosszabb szerintem...
2.
8/33 anonim válasza:
Hat nekem a Ponyvaregeny jut rola eszembe...XD
Samuel L Jackson es Travolta...XD
Te, en pofan lottem Marvint, b@szd meg! XD
Aki latta, tudja mirol beszelek...XD
9/33 anonim válasza:
Nem tetszik, ráadásul sokan azt sem tudják, hogy fiú, vagy lánynév. Ráadásul az sem mindegy, hogy milyen vezetéknévhez párosul.
10/33 anonim válasza:
Nekem erről a névről egy filmben szereplő kutya ugrik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!