Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek csörgedezik...

Szerintetek csörgedezik bennem roma vér?

Figyelt kérdés
Hajam és szemem színe barna, bőröm szine fehér. Mégis a romákhoz vonzódom mitől lehet ez? (Csak normális válaszokat kérek!)
2013. júl. 5. 15:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ázsiai lányok tetszenek. Akkor a logika szerint kínai vagyok vagy japán?
2013. júl. 5. 19:11
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy barátnőm, aki tök értelmes, intelligens volt, de valamiért a rossz fiúkhoz vonzódott és nem is akármilyenekhez. A spanyolok, meg az ilyen kreol pasik jöttek be neki. Az élete úgy alakult, hogy 23 évesen összejött egy 16 éves roma sráccal és szerintem azóta is vele él, össze is költöztek. És igazi, vérbeli roma volt, megy ott a drogtól kezdve minden. Már régóta nem láttam ezt a barátnőmet, remélem, még él:D
2013. júl. 5. 20:45
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
Biztos hogy nem vagy az! A romák a színesfémhez vonzódnak?
2013. júl. 5. 21:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Elcigányosodott magyar vagy (köztük nőttél fel, közéjük szocializálódtál). Vannak ilyenek még rajtad kívül jó páran. Általában olyan helyeken, ahol a magyarok vannak kisebbségben.
2013. júl. 7. 12:43
 25/26 zsuzsabazsa ***** válasza:
Szerintem te nem vagy roma. Csak az apád és az anyád volt az.:))
2013. júl. 8. 23:17
 26/26 anonim válasza:
Keress fel családfakutatókat!
2013. júl. 11. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!