Arc alapjan milyen "rassz"van bennem? (keppel)
Sokan mondtak mar hogy nagyon arabos arcom van.Apu barnabb boru fekete haju barna szemu rajta nagyon kijott ez,de szerintem nem cigany mert nem olyan a formaja.Inkabb toroknek mondanam de nem vagyok biztos ebben...
A mamamban van valami...Fekete haju es olyan szemu mint en.A vezetek neve veghdudas szoval az magyar.
Annyit tudok hogy Szloven,Osztrak es Észt "vér“ van bennem.Viszont a mamamba hogy mi lehet az rejtely...szerinted?!
Irj privit es kuldom a kepet
Koszi
17/l
Szia!
Amint megláttalak beugrott, hogy török! Dolgoztam kint és sok barátnőm van, akinek nagyon hasonló a szájkörnyéke a tiédhez. Szinte ez a védjegyük. :D Az orrod is "törökös", kicsit szélesebb orrnyereg, de még nem spanyolosan széles. Szóval ha tippelni kéne, én a törökre tennék!
En is torokot mondanek:)
Legyszi privatban irjatok ha lehet..
Szia!
Talán én is tudok segíteni (sok török ismerősöm van, fél évet éltem kint), küldheted a képet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!