Ha apukám teljes cigány férfi, és az anyai oldalról az egyik dédim is teljes cigány, meg lehet, hogy az anyai nagypapám is az. Akkor Én az vagyok? Annak számítok?
Világos a bőröm, de szerintem cigány arcvonásaim vannak. És imádom a zenéjüket, meg az egész "kúltúrát", giccses, mintás virágos arany dolgokat is........
F/17
Figyelj, tudnod kell, hogy anyai oldalrol milyen a rokonsäg, a "talän" nem välasz, kerdezz rä nyugodtan!
Nem az szämit, hogy mennyire erzed magad magyarnak ill. romänak - ha dolgos, szorgalmas, tisztesseges ember vagy, akkor nincs semmi gond a szärmazäsoddal.
Ha egy ló lónak néz ki,
akkor elég nagy a valószínűsége, hogy ló!!
A Kolompár Ronaldínó, meg egy ősi magyar név...
Szerintem magyar vagy. (:
(Nem az a lényeg, hogy honnan származol hanem, hogy becsületes, tisztességes emberként éld az életed)
"Nem az szämit, hogy mennyire erzed magad magyarnak ill. romänak"
Itt nem az a kérdés, hogy tisztességes-e a kérdező, de ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, igenis tudnia kell a származásáról, hogy milyen kultúrával azonosul. Kérdező: valamivel több, mint felerészben cigány vér folyik az ereidben, s ha te közel érzed magadhoz a cigány kultúrát, akkornyugodtan mondhatjuk, hogy igen, az vagy. Az vagy, amivel azonosulni tudsz és akarsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!