Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hány nagyszülődet ismerted a...

Hány nagyszülődet ismerted a 4-ből?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 19:42
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Mind a négyet plusz egy dédit.
2013. márc. 28. 09:56
 42/48 anonim ***** válasza:
Mind a négy nagyszülőmet ismertem. Apukám szülei olasz származásúak, kint élnek Olaszországban, évekkel ezelőtt láttam csak Őket, de szerencsére, még mindketten élnek. Magyar Nagypapám, Isten nyugosztalja, 2009-ben hunyt el. Magyar Nagymamámat mai napig ismerem.
2013. márc. 28. 10:01
 43/48 anonim ***** válasza:
Mind a 4-et és két dédszülőmet. Egy dédszülőm (96 év) és a négy nagyszülőm még mindig él, hála IStennek! :)
2013. márc. 28. 10:19
 44/48 A kérdező kommentje:
Vannak szerencsések :)
2013. márc. 28. 10:27
 45/48 anonim ***** válasza:

Sajnos az apai részről való nagymamám az előtt halt meg pár hónappal mielőtt megszülettem,az apai részről való nagyapámmal meg évek óta nem beszélünk mert egy rohadt zsarnok,folyton azon volt,hogy anyukám ellen fodítson(a szüleim elváltak).

Anyai részről nagypapám 2004-ben meghalt tüdőrákban,szerencsére nagymamám él.Sűrűn járunk hozzá mert teljesen egyedül él,még szerencse,hogy a húga közel él hozzá.

2013. márc. 28. 16:50
 46/48 anonim ***** válasza:

mind a 4et, igaz, már sajnos egyik sincs velünk :(

apai nagyim akkor hunyt el mikor 5 éves voltam, rákos volt, nagyon fiatalon elvitte a betegség.

apai papám 16 éves koromban halt meg, nem volt vele túl közeli kapcsolatom, de ismertem, és azért néha találkoztunk míg élt.

a legjobban anyai nagyszüleim halála viselt meg, szinte ők neveltek, nagyon szeretem és tisztelem őket.

21 éves sem voltam még, mikor 2 hónap különbséggel hosszú betegség után távoztak. :( a mai napig fáj, de tudom, h jobb nekik így. hálás vagyok a sorsnak, h ilyen példamutató, igazán jó embereket kaptam nagyszülőnek, lélekben most is velem vannak.

2013. márc. 30. 11:55
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Én az összeset és még élnek mind a 4-en :-)
2013. márc. 30. 17:32
 48/48 anonim válasza:
Én mind a négyet és két dédszülőmet( a nagymamáim anyukáit). Anyai nagymamám anyukája, 12 éves koromban halt meg(sajnos láttam is, ahogy meghal),apai nagyapám 18 éves koromban, anyai nagymamám anyukája 19 éves koromban. A többi 3 nagyszülőm még él. 22F
2023. aug. 27. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!