Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért gyűlölöm ennyire?

Miért gyűlölöm ennyire?

Figyelt kérdés

Már ha a sógornőmre gondolok már elkap az ideg.

Még mikor ott laktunk anyósoméknál,én akkor szültem meg a lányomat.Állandóan beszólogatott,nagyobb rendűnek gondolta magát mert ők jobban állnak anyagilag.Mikor első nap megismertem már sejtettem hogy nem fogunk jól kijönni.

Féltékeny hogy nekünk lányunk lett,nekik meg nem sikerült.

Két gyerek anyja de egy igazi nagyszájú nagyképű nő.

Egyszerűen ha már eszembe jut akkor már minden bajom van.Most terhes a harmadikkal,állítólag lány lesz.

Nekem meg szúrja a szememet egy kicsit.Nem tudom miért utálom ennyire.Hátha ti kivülállóként jobban látjátok.

2013. márc. 12. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nehéz ezt megmondani kívülállóként. Jó lenne hallani az ő véleményét is. Mondj példát a beszólogatásra, miket mond?
2013. márc. 12. 12:23
 2/15 anonim ***** válasza:

En is gyülölöm a sógornõmet, mert mindig beleüti az orrát mindenbe. Rossz indulatu és irigy. Nekem is irigy volt, mert fiaim születtek, neki meg lányai, mert vágyott fiura.

Ráadásul lusta dög, én meg megpróbálok a családomnak mindent megcsinálni.

Viszont õ nem gondolta magát "nagyobb rendünek" nálam, inkább komplexusban szenved. Mindent megtett azért, hogy nekem is komplexust okozzon, csak késõn ébredt fel, hogy ez egy kicsit nehéz játék a számára.

2013. márc. 12. 12:28
 3/15 A kérdező kommentje:

Rengeteget feltudnék sorolni.De mondok néhányat.

Miért így öltöztetem a gyereket?

Kibeszélt anyósomnak hogy én nem takarítok.én meg pont meghallottam.De egyébként alapja sem volt ennek,mert mindig ki volt takarítva csak hogy belém kössön.

Már anya,lettél miért hordasz kivágott felsőket?

Meg ilyen piti nevetséges dolgokat.Igaz hogy ők jobban állnak anyagilag,de még sem járatják a gyereket adidasba mint én.erre is volt egy beszólása hogy azt hiszem ha adidasba jár a gyerek akkor nagyobb rendű lesz?

2013. márc. 12. 12:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem,akkor most te is irigy vagy rá, mert terhes a 3-ik lánnyal,akkor te sem vagy különb, ha nem igy van bocsi.
2013. márc. 12. 12:29
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem is az irigység szól belőlem.De ha tényleg lány lesz,akkor hallgassam azt hogy ő dicsekszik vele.

Anyósom nem jó a viszonyunk,de őket mindig is jobban szerette mint az én lányomat,pedig ő az első lány unokája még sem veszi semmibe.Utoljára karácsonykor látta,azóta nem is kereste.Neki ott van a sógornőm két fia neki az elég.Nem is azt mondom hogy az enyémet jobban szeresse.De ne kivételezzen vele.Ha meg nem kíváncsi rá akkor meg hagyja békén.Amúgy sem szerette volna ha én meg szülöm a gyereket.De ez az én döntésem volt,bele szólása nem igazán volt.Én nem kértem a véleményét.Nem szorulok rá hogy akár mibe is segítsen nekünk,de legalább egy kis szeretetet megérdemelne az én lányom is.

2013. márc. 12. 12:37
 6/15 anonim ***** válasza:
A kibeszélés, beszólogatás: bántás. Senki sem szereti, ha bántják, támadják, még te sem.
2013. márc. 12. 12:44
 7/15 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom eltűrni senkitől hogy ha beszólogat,akármit csinálok.

Ha valamit elejt a száján ami nekem nem tetszik én nem támadok vissza hanem inkább mosolygok rajta,pedig legszívesebben felképelném.Az én családom meg a párom családja,egészen külön világ.Én is másképp lettem nevelve meg ő is.De amit ők itt képviselnek maguk körül,azt már nem tudja bevenni a gyomrom.

2013. márc. 12. 12:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Adidas nem olyan nagy márka egyébként, nem kell ettől hasraesni senkinek.

Nekem is egy kicsit úgy tűnik, hogy oda-vissza megy az adogatás.

2013. márc. 12. 12:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam hogy adidasba jár a gyerek hogy nagyzoljak vele.Hanem mert ez is az irigységéhez köthető.
2013. márc. 12. 13:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nem akarok beszólni, de mosolygás helyett akár tiszta vizet is önthetnél a pohárba. A játszmákhoz 2 ember kell, és lehet hogy te ebben nem vagy partner.. akkor viszont szüntesd meg, vess véget az egésznek. Felnőtt emberek vagytok.
2013. márc. 12. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!