Milyen a viszonyotok a párotok gyerekével/gyerekeivel?
Nem jó. Én szeretnék jobbat, de nem lehet feléjük közeledni. Az ex által tiltva vannak. Tegeződni nem lehet, hiába kérem. Ha adok egy apró játékot a kicsinek, ő nézi a nagyobb testvérét sóvárogva, hogy elfogadhatja-e. Közös program? De jó is lenne..... Ha ruhát szeretnénk nekik venni, csak akkor lehet, ha anya látja, mert csak ő tudja mi a jó, mit szabad megvenni.
Természetesen most mindenki mondhatja, hogy ennek oka van. Igen, biztosan. Csak az a baj, hogy azon én, mint kívülálló nem tudok változtatni. Én nem vihetem vissza a hiányzó szülőt. Én ezt a helyzetet kaptam, elfogadom. Csak egyet nem értek, hogy miért a gyereknek kell ezt az egészet ilyen módon irányítottan végig szenvedni a szülők sértettsége miatt.
nalunk sincs problema szerencsere, bar lehet azert mert a gyerekek meg eleg kicsik. 4 es 2,5 evesek...ok tenyleg imadnak engem nagyon, bar az exfeleseggel nalunk is vannak gondok....de eddig ugy tunik a gyerekeket nem sikerult ellenem/ellenunk hangoliuk!
20 hetes kismama
a nevelő apám 5éves koromtól él velünk.
azóta 15év telt el és a lányának tekint,én pedig az apukámnak őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!