Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen a viszonyotok a párotok...

Milyen a viszonyotok a párotok gyerekével/gyerekeivel?

Figyelt kérdés
Jól kijöttök, szoktatok közös programokat csinálni? Ha nem, miért és hogyan oldjátok meg?
2013. febr. 27. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szerencsés helyzetben vagyok. 3 éves volt a párom kisfia mikor összejöttünk, így szinte összenőttünk. Sokat van nálunk, így vannak akár kettőnknek is közös programjaink. Azonban sok negatív esetet is látom magam körül. Ennek sok oka lehet, vagy a gyerek áll úgy a mostohához, hogy annak esélye sincs, vagy a másik szülő kavar sokat, ezzel a gyereke alatt vágva a fát, vagy a mostoha nem képes elviselni, hogy a gyerek 100%-ban az apához tartozik. Vagy ez mind. Szerintem ha csak egy fél (főleg a felnőttek) nem normálisan áll a dologhoz, akkor ott bukta van.
2013. febr. 27. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
ha a párom, tőlem van a gyerek is :D
2013. febr. 27. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
soha nem volt gyerekes párom, és nem is lesz.
2013. febr. 28. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Nem jó. Én szeretnék jobbat, de nem lehet feléjük közeledni. Az ex által tiltva vannak. Tegeződni nem lehet, hiába kérem. Ha adok egy apró játékot a kicsinek, ő nézi a nagyobb testvérét sóvárogva, hogy elfogadhatja-e. Közös program? De jó is lenne..... Ha ruhát szeretnénk nekik venni, csak akkor lehet, ha anya látja, mert csak ő tudja mi a jó, mit szabad megvenni.

Természetesen most mindenki mondhatja, hogy ennek oka van. Igen, biztosan. Csak az a baj, hogy azon én, mint kívülálló nem tudok változtatni. Én nem vihetem vissza a hiányzó szülőt. Én ezt a helyzetet kaptam, elfogadom. Csak egyet nem értek, hogy miért a gyereknek kell ezt az egészet ilyen módon irányítottan végig szenvedni a szülők sértettsége miatt.

2013. febr. 28. 09:04
 5/6 anonim válasza:

nalunk sincs problema szerencsere, bar lehet azert mert a gyerekek meg eleg kicsik. 4 es 2,5 evesek...ok tenyleg imadnak engem nagyon, bar az exfeleseggel nalunk is vannak gondok....de eddig ugy tunik a gyerekeket nem sikerult ellenem/ellenunk hangoliuk!

20 hetes kismama

2013. márc. 1. 14:19
 6/6 Nirata ***** válasza:

a nevelő apám 5éves koromtól él velünk.

azóta 15év telt el és a lányának tekint,én pedig az apukámnak őt

2013. márc. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!