Ha a nagymamám agyondolgozta magát a férfiakra (kiszolgálta őket a végletekig), az anyám ugyanezt csinálja, és én is erre vagyok kényszerülve, akkor köttessem el magam, hogy ez ne menjen így tovább?
Figyelt kérdés
Szerintem genetikusan öröklődik ez a fajta "karma", és én nem akarom, hogy ez így menjen tovább. Szerintetek el kellene köttetni magam?2013. febr. 23. 15:43
21/24 Missi_Key válasza:
igen a gyerek az olyan hogy agyon dolgozhatod magad rá, de ami a többieket illeti, ugráltatni csak azt lehet aki hagyja magát..
pl nem mosol el semmit, kosz marad, ha zavarja elmos, ha nem úgymarad, te mikor enni akarsz elmosol magadnak egy tányért, közvetlen kaja előtt így nem tudja lenyúlni...ha meg jönnek a haverjai és kosz van..majdcsak észbe kap, ha már ezmiatt nem barátkoznak majd vele..
22/24 anonim válasza:
Sajnalatos, hogy ilyen bantalmazasnak vagy kiteve, ez valoban elviselhetetlen, en anyukad helyeben nem engednem meg, hogy a lanyomnak csak a hajaszalat meggörbitse a fiutestvere es biza akar rendorseget is hivnak, mert kioltanam a fiamban ezt az agressziv viselkedest, ugyis börtönben vegzi elöbb utobb, ilyet, hogy az eleteteket kell felteni, es a test epsegeteket fenyegeti, nagyon súlyos !!!
23/24 anonim válasza:
én a parommal élek 2 éve már. anno mikor osszejottunk és komolyabbra fordult a kapcsolat én mondtam neki hogy nem kell dolgoznia ha nem akar szerencsére executive chef vagyok egy nagyon menő helyen heti 70 óra meg 1 szabadnap abban egyeztünk meg hogy nem kell dolgozni de csereble rendet és tisztaságot várok. nyilván a takartas nem rabszolgamunka az a nő feladta míg a férfi eltartja a családot természetesen ez nem azt jelenti hogy a nőnek kötelessége cseledde válnia és körbe ugralni a férjet. én sem várom el a kerti munka is pl az én reszortom
24/24 anonim válasza:
Azóta változott valamit a helyzet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!