Egy tanár hűségesebb férj és jobb a családjához a
példamutatás végett?
Figyelt kérdés
Ugye egy tanár igencsak nagy érdeklődésnek van kitéve a diákjai által mind a suliban, mind (ha regisztrálva van) akkor a Facebook-on is, muszáj példát mutatnia. Mert ha mondjuk elhagyná a feleségét és a családját, akkor annak azonnal híre menne.
Legalábbis én így képzelem el... Tudtok erre pro-kontra történeteket? Vagy ha vannak itt tanár feleségek / exfeleségek / szeretők, akkor ti hogy látjátok ezt? Hűségesebbek a tanár férjek? Otthon is olyanok mint azt a külvilágnak mutatják?
Nekem van olyan tanár ismerősöm aki nem a hűség mintaképe, jól titkolja, pl a párkapcsolata eleve a nyitott kapcsolatra épül, így ez nem gond, nem tudja meg senki.
2013. jan. 27. 09:07
12/20 anonim válasza:
És mi a téma a homokos tanárokról, akik ezt fel is vállalják? Az példamutatásnak számít? :D mert biza olyan is van...
2013. jan. 27. 09:22
13/20 anonim válasza:
12
Hogy az ördögbe tudtad ide belekeverni a melegeket? Köztük is van hűséges és nem hűséges, és eleve alaptalan ilyen szempontból a felvetésed, mert azt, hogy valaki meleg, nem eltanulja, tehát nem a példamutatáson múlik.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a homofóbiát óhajtod példamutatással átadni a gyerekednek, akkor, ha a tanára mondjuk elfogadó lesz a melegekkel szemben, megkiabálod, mert toleráns példát mutat?
2013. jan. 27. 09:29
14/20 anonim válasza:
Jaja, nekem is volt meleg tanárom, tök nagy arc volt, bírtam. :)
Amúgy a szakmának nem sok köze van a hűséghez, vagy benne van, vagy nincs, lehet akár pap is, nem ezen áll vagy bukik a dolog.
2013. jan. 27. 09:30
15/20 anonim válasza:
Áh.... gondold meg és hallottam ilyenről. Fiatal tanár fősulin, nehéz tárgy, buknának a kis libák és beadják a derekukat a nős tanárnak, az meg persze, hogy meghúzta őket. Ugyan olyan emberek a tanárok is. Én is az vagyok, de nem sokat dolgoztam benne. Szóval semmi köze a komolyságnak. Hát ha a pap félrekefél mit vársz egy tanártól?
2013. jan. 27. 09:35
16/20 anonim válasza:
NEM a szakmán, hanem a személyiségen múlik.
2013. jan. 27. 09:57
17/20 anonim válasza:
Semmivel sem hűségesebbek mint bárki más. Én egy évig voltam a szeretője a tanár úrnak. A feleségét is csalta, most a barátnőjét is. Nem hiszem, hogy valaha is megváltozna.
2013. jan. 27. 11:14
18/20 anonim válasza:
Nekem a gimis osztálytársam apja volt az igazgató. Jóban voltunk a sráccal, haverom volt, sok mindent mesélt. És az is nyílt titok volt, hogy a felesége helyett (aki szintén ott dolgozott titkárnőként) az újonnan felvett fiatal tanárnőt döngette az asztalán (állítólag a feleség nyitott rájuk, bár lehet, hogy ez már csak a mese része volt a sztorinak, sosem tudjuk meg). A srác is mesélte, hogy otthon sem minta apa. Szigorú volt nagyon, semmit nem engedett a gyerekeinek, de megnevelni sem tudta őket. Az osztálytársam a osztály legrosszabb kölyke volt (sőt az évfolyamé is), évi minimum 15 szaktanárival. De kirúgni ugye nem lehetett, mert apuci úgy döntött, marad. Ettől függetlenül jófej gyerek volt, meg okos is, csak szerintem bosszút akart állni az apján azzal, hogy lejáratja őt. Mióta felnőttünk teljesen korrekt ember lett a srácból, lediplomázott jó eredménnyel, stb. Csak a gimiben volt hülyegyerek, de úgy éreztem végig, hogy ez szándékos volt a részéről.
2013. jan. 27. 14:18
19/20 anonim válasza:
Az egyetemi oktatókból kiindulva nem igazán jellemző a hűség XD
Az ember többnyire más otthon, és más a munkahelyén; mindegy, mi a foglalkozása. Ez egy természetes és normális dolog, hiszen otthon közeli szerettei veszik körül, míg a munkahelyén ismerős "ismeretlenek".
2013. jan. 27. 20:54
20/20 anonim válasza:
A tanárok sem jobb emberek, mint a villanyszerelők. Van köztük jó, és rossz is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!