Az exemmel unokatestvérek vagyunk, két évig jártunk. Majd szakítottam vele . Barátnője beleszólhat a mi kapcsolatunkba?
FÜGGETLETÜL a rokoni kapcsolatotoktól, nem tilthat el!
Véleményem szerint az a kapcsolat nem jó, amelyikben az egyik felet tiltani kell valamitől. Miért? Ezek szerint az új barátnő téged jobbnak tart magánál? :D Ha a srác akarja, úgyis megcsalja...
Igaza van az előzőnek, de a volt csajok meg pasik ne keressék az aktuális partnert, engem zavarna. Nem tíltom senkitől páromat, de nem venném jó néven ha találkozgatna egy olyan nővel akivel viszonya volt valaha. Meg ez egy amúgy is komplikált helyzet, exek is és még rokonok is..
A pasi dönt....nem a kérdező.
Nem tilthat el, nincs joga hozzá. Ha a fiú akar veled találkozni, akkor úgyis találkoztok, ha nem, akkor nem.
De biztosan nem fog ugyanaz lenni, mint régen. Meg lehet érteni a csaj érzéseit is - a pasija exbarátnője nemhogy még mindig "színen van", de még a srác rokona is, ez azért elég durva. Viszont téged is meg lehet érteni - az exbarátoddal még mindig jó viszonyban vagytok, ráadásul rokonok is.
Volt köztetek testi kapcsolat? Mert az azért elég sok mindent meghatároz.
Ha volt megértem a lányt. Ha nem, túltehetné magát rajta.
Én nem értem ezt a nagy utálkozást az előttem szólóknál. Nem a tesójával vagy az apjával volt kapcsolata! Én magam részéről hasonló reakciókat a felszínes együttjárásokban megvalósuló szexuális kapcsolat miatt írnék. Szerintem az ilyen undorító, nem az, hogy valaki az unokatestvéréhez megy hozzá! Nem veszitek észre, hogy pusztán a korszellem vezet benneteket? Régen sima ügy volt az unokatestvér házasság, de visszataszító volt az a nő, aki bárkivel is lefeküdt a házastársa előtt. A régiek sem voltak lököttebbek a maiaknál, se elmaradottabbak. Ugyanolyan homo sapiensek voltak, mint mi.
Az unokatesóddal????????
Mi ez a középkor?????
Regen ugye szokas volt unokatestverek kozott hazassag, hogy a vagyonosabb csaladok a csaladon belul tartsak a penzt.
A nagyszuleim is elso unokatesok voltak.
Ennek eredmenyekeppen anyukam hasab hatamas tut doftek a hugom szuletese elott, hogy nincs-e valami baja.
Pedig anyukam csak bekerult ebbe a csaladba es megis jol megszivta.
Raadasul ezt titkoltak is a sajat gyerekeik elol, igy az 5. unoka szoltak, hogy bocsika de ez van.
En most varom a picimet.Kulfoldon elek es itt nem vegzik el ezt a beavatkozast, mert itt is normalisnak tartjak ezt az egeszet.Sot itt meg a testverek is hazasodhatnak.....na errol ennyit.mellekesen nem afrikaban elek hanem angliaban.
De az en velemenyem az, hogy azert nem a legjobb dontes a rokonoddal kufircolni.
Ja es az eskuvo elott le ellenorzik nem e rokonok vagytok.
Nalunk 1 evvel ezelott le ellenoriztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!