Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az exemmel unokatestvérek...

Az exemmel unokatestvérek vagyunk, két évig jártunk. Majd szakítottam vele . Barátnője beleszólhat a mi kapcsolatunkba?

Figyelt kérdés
Az barátnéja eltiltotta tőlem ( írtam egy ismerkedős kedves levelet amire nem válaszolt ). hiányzik a beszélgetés az együtt töltött hétvégék .Hátat lehet fordítani a családnak ?? Mit tudnék tenni, hogy vissza álljon a régi életünk? Ez már mindig így lesz?
2009. aug. 24. 12:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

Te nem vagy normális,ez vérfertőzés ennyire közeli rokonnal párkapcsolatban lenni.Ezt nem mondták a szüleid?

Még jó,hogy gyereketek nem született.

Te ennyire tudatlan vagy?

Ez undorító gusztustalan.

Mit vársz mégis az új barátnőjétől?Szerintem hagyd őket békén,azt,hogy jóban lehessetek már elcsesztétek a múltban.

2009. aug. 24. 13:36
 12/28 Kankalin ***** válasza:
84%
Ez most valami hülye vicc?! Értelmes embereknek eszébe sem jut ilyesmi és mélységesen elítélik.
2009. aug. 24. 13:37
 13/28 A kérdező kommentje:
Mi mostoha unokatestvérek vagyunk az anyukám és a testvére mostohák ergo nincs semmi vérszerint .. csak együtt nőttünk fel..
2009. aug. 24. 13:42
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
Ez aztán a beltenyészet! a csaj helyében menekülnék amerre látok. tudja egyáltalán, hogy a pasija exeként te az unokatesója vagy? nem igaz, hogy ne találtál volna magadnak egy nem rokon pasit. hányinger a pereputty.
2009. aug. 24. 13:44
 15/28 Kankalin ***** válasza:
100%
Ezt talán előbb is megemlíthetted volna...
2009. aug. 24. 13:44
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
Tudod ki hiszi el h mostoha unokatestvérek vagytok! Először azt írtad, hogy unokatestvérek, aztán azt, hogy másod unokatestvérek, aztán most már mostohák. Ahogy egyre több vélemény jön, ami neked nem tetszik, mindig kitalálsz valami mást! Most már harmad mostoha unokatesók lesztek vagy mi?!
2009. aug. 24. 13:46
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Ja és második voltam.
2009. aug. 24. 13:47
 18/28 Kankalin ***** válasza:
81%
Talán jobb is ha ez a faj magában marad inkább, és nem keveredik az emberekkel...
2009. aug. 24. 13:49
 19/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok komplettek! És ha született volna egy halmozottan sérült (süket, vak, mozgássérült) gyereked? Közeli rokonok között ez bármikor megtörténhet.
2009. aug. 24. 13:51
 20/28 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem inkább mellőzd a kommentjeidet, mert a végén kiderül hogy nem is vagytok semmilyen ismeretségben.

Amúgy ha az én pasimat a volt csaja hívogatná, nyakon verném.( a csajt ). Meg ha együtt nőttetek fel, akkor olyan mintha testvérek lennétek...

aaaa szörnyű vagy...

2009. aug. 24. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!