Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most szakitanunk kell?

Most szakitanunk kell?

Figyelt kérdés
kiderült hogy a barátom nagymamája és az én nagymamám unokatestvérek... Akkkor most szakitanunk kellene? már egy éve járunk és nagyon szeretjük egymást és gondoljuk hogy a nagymamik rokonsága hozzánkig már csak halványan jut el .

2012. nov. 5. 19:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szakítanotok, nem vagytok annyira közeli rokonok :)
2012. nov. 5. 19:12
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen!
2012. nov. 5. 19:16
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
nem
2012. nov. 5. 19:19
 4/18 anonim válasza:
31%
Ezt minden egyén maga döntheti el. Én például valamiért nem tudnék rokonnal járni bármilyen távoli is. De ezt mindenki maga dönti el. Ha ti nagyon szeretitek egymást és a távoli rokonság nem zavar akkor természetesen nem kell szakítani.
2012. nov. 5. 19:20
 5/18 A kérdező kommentje:
hát jó lenne ha nem lenne baj ... bár a barátom apja nem néz ránk jó szemmel mióta kiderült ez a rokonság. Őt nem tudom hogy kezeljük eddig sem szeretett most meg aztán hogy még a rokon is vagyok tuti végem
2012. nov. 5. 19:22
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
most ezt próbáltam végiggondolni, aztán rájöttem, hogy ennyire távoli rokont én már nem is ismerek. Emiatt nem szakítanék.. a szülők pedig csak megbékélnek idővel.. nagyon távoli rokonok vagytok csak
2012. nov. 5. 19:24
 7/18 A kérdező kommentje:
A két család annyira különbözö hogy álmunkban sem gondoltam hogy nekünk közünk lehet hozzályuk a nagymamám is csak halványa emlékszik hogy van a családnak egy ága amiből a barátomé nötte ki magát. gondolom vérszerinti probléma nincs . Ráadásul egy éves járás után mondják ezt az ember pofájába az elég kellemetlen. De gondolom azért gyereket ne akarjunk ( nem tartunk ot de na... )
2012. nov. 5. 19:26
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
szerintem gyereket is akarhattok.. mármint egészség szempontból.. nektek már olyan különbözők a génjeitek, hogy nem lesz gond ebből gondolj bele, hogy a közös ősötök 4 generációval volt előttetek, azóta annyiféle más vér keveredett belétek...
2012. nov. 5. 19:29
 9/18 anonim ***** válasza:
52%
ez elég távoli szerintem nincs gond vele.
2012. nov. 5. 19:37
 10/18 A kérdező kommentje:
Jaj hát köszönöm szépen a válaszokat eléggé meg nyugodtam mert én is elég távolinak gondoltam. mondjuk anyám csak röhögött az ő szüleit bosszantja .. szóval szerintem mi is csak röhögni fogunk :) és majd egymás mellé ültetjük a nagyikat az esküvőn :)
2012. nov. 5. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!