Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h szakítanunk kellene?
Figyelt kérdés
a barátommal 2hónapja vagyunk együtt. csak ritkán találkozunk mert picit messzebb lakik. de facebookon minden nap beszélünk. De nagyonsokat veszekszünk volt már ,hogy féltékenyvolt meg azért is mert nemtudtam menni hozzá mert közbejött vmi, meg ha vmi baja van mindig rajtam tölti le (bunkóskodik). .szakítani nem szeretnék mert nagyonszeretem. de lehet ,hogy jobb lenne.
Elöre is köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 26. 23:04
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell emiatt szakítani, meg kell beszélni, de meg szabad kérdeznem, hogy hány éves vagy?
3/5 Vadkan01 válasza:
Egy nyugodt beszélgetés mindent megold ha bunkón válaszol ne viszonozd mindig maradj nyugodt és akkor ő is lenyugszik és eljut az agyáig az információ. Sok sikert.
4/5 A kérdező kommentje:
már próbáltam beszélni vele erről de veszekedés lett belőle. öhm14.
2012. aug. 27. 09:19
5/5 A kérdező kommentje:
már m1 mert ma szakítottunk. :'( vagyis ő velem..
2012. aug. 27. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!