Miért vagyok ilyen ingerlékeny feltudnám most rúgni azt is akit a legjobban szeretek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 13:58
11/14 A kérdező kommentje:
Párom eleinte vitt is el emberekhez de utánna ez megszünnt és ő s itthon van mindig amikor épp nem dolgozik. Igy amikor ő nem dolgozik akkor is itthon vagyok amikor meg dolgozik akkor foleg...sokat vagyok a gép elött de csak a régi lakhelyemen az ismerősökkel tartoma facebookon a kapcsolatot. akkikkel személyessen nem tudok összefutni a távolság miatt meg hát gyerekkel főleg nem...
2012. okt. 28. 14:33
12/14 anonim válasza:
kezdj el nyelvet tanulni. Tudom hogy gyerek mellett nehéz, de úgy tűnik ez lényegesen javítani a társasági esélyeiden. Mellesleg a valakivel folytatott első beszélgetésből valóban kiderülnek dolgok az illetőről, de nem a lenyomata. Tehát az hogy valaki először önmagáról ömleng még nem jelenti azt, hogy ez mindig így is lesz. Amúgy ennek is több dolog lehet a hátterében. Például hogy egyedül van, és ő is be van szűkülve. Szerintem most egy olyan helyzetben vagy, hogy kénytelen leszel egy kicsit erőlködni az elején, de meg tudod oldani. Esetleg megpróbálhatsz valakit keresni a net megfelelő oldalain, akivel nincs nyelvi akadályod, pl Németországban élő magyaroknak van egy ilyen oldaluk, ahol egymást keresik közös időtöltésre. Sok hasonló helyzetű anyuka van
13/14 anonim válasza:
Én is így vagyok,pont ma jött ki rajtam a feszültség,de nálam konkrétan tudom,hogy anyagi és jogi gondok okozzák,amik az agyamban járnak tudat alatt.Na meg persze az idő is rásegít,plusz a fáradtság.
14/14 anonim válasza:
Vaskor-végi agónia. Haldoklik a Vaskor, a gonoszok világa az utolsókat rúgja. Mint mikor fojtogatnak valakit, akkor is nagyon erősen rúgdal még.
40 nap múlva jobb lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!