Ennyire kétszínű lenne a saját nagymamám?
Figyelt kérdés
Csalódtam a nagyimban.
Van két lánya,nekik meg egy-egy kisebb lányuk,de egyikkel sem törődik az anyja,mert mindkettő elvált,és úgymond szeretik a férfiakat,minden mennyiségben.
De ugye esetükben a gyerek hátrány,így a nagymamánál élnek.
Egyik 13,másik 14,én 17.
Múltkor ott aludtam mamámnál,és reggel az unokatesóm
fahéjas Cinni Minies-t ettek,kérdeztem hogy kérhetek e belőle,azt mondta,hogy az gyerekeknek van.
Kicsit rosszul esett.
Aztán nagyobbik unokatesóm visszamondta,hogy mamám szerint sokat fürdök,meg eszek nála,neki mindig megveszi ezt,azt,az anyjuk 100 ezer forintal tartozik neki,én meg kaptam egy 1000-rest tőle szülinapomra,karácsonyra meg semmit.
2012. okt. 26. 22:30
21/21 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek. Meg ilyen unokák. Pl. a hozzám járó masszőr párjának a lánya a volt házasságából. A mondott lány feji a nagyanyját és az apját(a gyerektartási díj mellett)pénzzel, és a nagymama az még rápakol egy lapáttal, és sokszor megjátssza magát a másodszülött lányunokája anyja előtt, akikkel együtt lakik, csak a lenti lakásrészbe, ami jól ki van fűtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!