Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondoltok arról, mikor...

Mit gondoltok arról, mikor anyának és lányának közel egy időben születik gyereke? Ismertek esetleg ilyet a környezetetekben? Az érintettek (mind az anyák, mind a gyerekek) hogyan élik ezt meg, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Kilátásban van, hogy belecsöppenek egy ilyenbe és szeretnék tapasztalatot gyűjteni... Annyira fura nekem ennek az egésznek a gondolata is.
2012. okt. 16. 19:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
11%

Háát...elég érdekes.Nem ismerek ilyen családot.

Én pont 44 vagyok, de én már nem szülnék ebben a korban !

Örülök, hogy felneveltem 2 gyereket,19,és22 évesek.

Kismamának meg már öregnek érezném magam...

nagymamának meg még fiatal vagyok, de ez a veszély nem is fenyeget:)

De biztos vannak ilyen esetek is,nem ítélem el,mindenki maga tudja...

2012. okt. 17. 07:45
 22/28 anonim ***** válasza:
A kisebbik öcsém 1.5 évvel idősebb a fiamnál.Tök jól elvannak/elvagyunk egymással:)
2012. okt. 17. 09:59
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk tényleg ilyen van :D

Én 20 vagyok, anyukám 38, mindketten terhesek. Nekem érkeznek az ikerhúgaim, neki meg a fiú unokája.

Én 16. hétben vagyok, ő 19.-ben. Körülbelül egyszerre fogunk szülni.

Ez igaz, nem kell leszólni, hogy hazudok, mert nem!

2012. okt. 17. 19:33
 24/28 anonim ***** válasza:

23-as, gratulálok nektek!

Akkor nálatok pont az lehet nehézség, hogy a szülés környékén nem tudtok segíteni egymásnak - ahogy írtam korábban is - de később tök vicces lesz együtt sétáltatni a babákat.

Egyébként Anyukád nem idős még, ma már egész átlagos, hogy harmincas nők babát vállaljanak. Jó egészséget mindkettőtöknek... izé... mind az ötötöknek!!! :))))

2012. okt. 17. 20:18
 25/28 anonim ***** válasza:
Nálunk a suliba van egy évfolyamtársam akiknél úgy van, hogy ő a 3. gyerek és 6-an vannak testvérek. A legkisebb 3 éves azt hiszem a legnagyobb 27. Hát gondolhatod a srácnak a közeljövőbe lesz gyereke. Mondjuk itt van némi különség korban de azért ez is sok nekem.
2012. okt. 23. 19:12
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ez régen teljesen normális volt, mikor nagy volt a gyermekhalandóság, és a nők szültek minimum hat gyereket, hogy valamennyi megmaradjon. Ha szerencséjük volt, a legnagyobb már saját családot alapított, mire a legkisebb megszületett. Így lehet, hogy a nagymamám egyidős volt a nagynénjével.

Nincs ezzel szerintem semmi baj ma sem. Legalább tudtok együtt babázni. :)

2012. nov. 1. 17:54
 27/28 sippara ***** válasza:

Nem fura :)

A bátyám kisfia alig egy hónappal fiatalabb a legkisebb öcsémnél :)

2012. nov. 15. 13:18
 28/28 anonim ***** válasza:

Hali! tudom, már kicsit régebben írtad ki a kérdést, de nálunk ez a helyzet!!!

A legkisebb öcsém elég késői gyerek, 2006 augusztusában született, a legnagyobb bátyámnak pedig 2006 márciusában született gyereke... (19 éves volt akkor)

2012. dec. 26. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!