Mit gondoltok arról, mikor anyának és lányának közel egy időben születik gyereke? Ismertek esetleg ilyet a környezetetekben? Az érintettek (mind az anyák, mind a gyerekek) hogyan élik ezt meg, mi a véleményetek?
Háát...elég érdekes.Nem ismerek ilyen családot.
Én pont 44 vagyok, de én már nem szülnék ebben a korban !
Örülök, hogy felneveltem 2 gyereket,19,és22 évesek.
Kismamának meg már öregnek érezném magam...
nagymamának meg még fiatal vagyok, de ez a veszély nem is fenyeget:)
De biztos vannak ilyen esetek is,nem ítélem el,mindenki maga tudja...
Nálunk tényleg ilyen van :D
Én 20 vagyok, anyukám 38, mindketten terhesek. Nekem érkeznek az ikerhúgaim, neki meg a fiú unokája.
Én 16. hétben vagyok, ő 19.-ben. Körülbelül egyszerre fogunk szülni.
Ez igaz, nem kell leszólni, hogy hazudok, mert nem!
23-as, gratulálok nektek!
Akkor nálatok pont az lehet nehézség, hogy a szülés környékén nem tudtok segíteni egymásnak - ahogy írtam korábban is - de később tök vicces lesz együtt sétáltatni a babákat.
Egyébként Anyukád nem idős még, ma már egész átlagos, hogy harmincas nők babát vállaljanak. Jó egészséget mindkettőtöknek... izé... mind az ötötöknek!!! :))))
Szerintem ez régen teljesen normális volt, mikor nagy volt a gyermekhalandóság, és a nők szültek minimum hat gyereket, hogy valamennyi megmaradjon. Ha szerencséjük volt, a legnagyobb már saját családot alapított, mire a legkisebb megszületett. Így lehet, hogy a nagymamám egyidős volt a nagynénjével.
Nincs ezzel szerintem semmi baj ma sem. Legalább tudtok együtt babázni. :)
Nem fura :)
A bátyám kisfia alig egy hónappal fiatalabb a legkisebb öcsémnél :)
Hali! tudom, már kicsit régebben írtad ki a kérdést, de nálunk ez a helyzet!!!
A legkisebb öcsém elég késői gyerek, 2006 augusztusában született, a legnagyobb bátyámnak pedig 2006 márciusában született gyereke... (19 éves volt akkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!