Mit gondoltok arról, mikor anyának és lányának közel egy időben születik gyereke? Ismertek esetleg ilyet a környezetetekben? Az érintettek (mind az anyák, mind a gyerekek) hogyan élik ezt meg, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Kilátásban van, hogy belecsöppenek egy ilyenbe és szeretnék tapasztalatot gyűjteni... Annyira fura nekem ennek az egésznek a gondolata is.2012. okt. 16. 19:30
11/28 anonim válasza:
Középiskolában osztálytársam volt egy lány és a nagynénje is. Magyarok voltak. kb. 2 percig volt érdekes, aztán senki sem foglalkozott vele. Ahogy egyre jobban kitolódik a gyerekvállalás egyre több ilyen lesz.
12/28 anonim válasza:
Nálunk apának és fiának lett egyszerre gyereke.Szüleink elválltak,apának lett egy új élettársa és vállaltak egy közös gyereket is.Tesóméknál is ekkor jött a baba.Van ilyen.1 hónap van a gyerekek között.Kicsit fura, hogy a nagybácsi és az unokahúg egyidősek, de semmi gond nincs.Ez sosem okozott problémát senkinek.
13/28 anonim válasza:
nekem altalanosban osztalytarsan volt egy lany, aki most szult, az anyja meg 2 hettel hamarabb. Szoval a nagyneni 2 hettel idosebb az unokaoccsetol. De lehetett volna forditva is, hogy az unoka idosebb. A lany 18, az anyjat nem tudom. Nem tartoznak bele abba a bizonyos nepcsoportba. De azert egy reszrol meg mondjuk erdekes lehet egyidosnek lenni a nenikemmel :)
14/28 A kérdező kommentje:
örülök hogy azért nem egyből mindenkinek a borzasztó meg a kisebbségi szavak ugrottak be (mint egykét hozzászólónál:)).
2012. okt. 16. 20:10
15/28 anonim válasza:
Szerintem ez nem fura!
Mondjuk anyuka szült 20 évesen, aztán elvált, 36 évesen találkozott egy férfival, akinek nem volt gyereke, de akart, 40 lett, összejött a baba, a lánya 20, ő is gyereket vár.
Ez simán belefér.
Régen is volt ilyen.
Anyukám és a legidősebb nővére között 15 év a korkülönbség, a legidősebb nagynéném unokája, vagyis a fiának a fia idősebb, mint én.
Szóval szülni sokáig lehet, az élet hozhat fura dolgokat.
16/28 anonim válasza:
Nekem egy film ugrott be,mikor az anya és lánya egyszerre voltak terhesek,mert mondjuk anyuka változókorba volt, jó kis vígjáték, csak a címét nem tudom
17/28 A kérdező kommentje:
jaj tényleg, most hogy mondod, nekem is beugrott. az az ősz hajú vígjátékos pasi játszik benne :D
2012. okt. 16. 21:09
19/28 anonim válasza:
Én olyat ismerek ahol az apának és a lányának születtek egyszerre gyerekeik. Az apa megözvegyült, aztán újra nősült és ott született egy gyerek. Közben az első házasságából született lánya is éppen akkor szült. Tök jól elvannak, semmi gond nincs.
20/28 anonim válasza:
Én apa-fia párosításban ismerek ilyet.
Egyébként szerintem nincs vele baj, leginkább az a rossz benne, hogy nem tudnak egymásnak segíteni, ha kb. egyszerre szülnek. Ha több hónapos eltolódással, akkor jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!