Hogyan akadályozhatom meg, hogy hozzánk költözzenek?
En is hasonlo helyzettol tartok, csak a mi laksunkba jonnenek a kilakoltatott nagyszulok.A ferjem azt mondta nem fogja engedni, en meg mondtam, hogy elkoltozunk a gyerekkel a ketszobas lakasunkbol ha idehozza oket...ok mondjuk nem dolgoznak, nem akarok plusz ket kover felnottet eltartani, legyek gonosz...
Ne engedd oket!Az ilyenek a fejedre nonek.
A férjedet kéne valahogy meggyőzni, hogy ez nem egy jó ötlet. Vagy mondd, hogy jó, de akkor jönnek a te nagyszüleid is mondjuk, és velük kell osztozniuk.
Én se mennék bele egyébként. Max ha tényleg átmeneti megoldás, és egy-két hónap... Én se költöznék oda semelyik rokonom nyakára. Ennél biztos van jobb megoldás is.
"Mondtam a páromnak, hogy ez kizárt dolog, erre ő meg azt mondta, hogy nem én fogom eldönteni, ezen kicsit kiakadtam."
Ez a lényeg. Jogosan akadtál ki, mert igenis te fogod eldönteni, KÖZÖSEN a férjeddel, de a magad részéről önállóan. Nagyon keményen állj a sarkadra, mert az egész családi kosz a nyakadba fog szakani különben!
Nem a te dolgod, hogy megmentsd mások életét - felnőtt emberek, oda kellett volna figyelniük a saját életükre. Valamint az nem úgy van, hogy "kitaláljuk", hogy odaköltözünk a másik nyakára, hanem KÉRJÜK, hogy időlegesen fogadjanak be! A másiknak így van lehetősége eldönteni, hogy igen vagy nem. Ha eldöntjük, hogy odaköltözünk, az agresszió! Azt jelenti, hogy tetszik vagy sem, rámászunk mások nyakára és nekik összesen az a választási lehetőségük, hogy eltűik és jó képet vágnak hozzá.
Ha te nem járulsz hozzá, akkor nem költözhetnek oda. Pont. Ezt nagyon vésd az eszedbe! Azért is, mert a ha a sógornőd egyszer beveszi magát a melléképületbe élősködőnek, kölköstül, akkor te leszel az, akit sápolni fognak, meg a párod, és biztos vagyok benne, hogy igen hamar gallyra fog menni a te házasságod is, mert mindnet meg fog tenni azért, hogy neked se legyen jobb, mint neki.
Nagyon komolyan írtam, vedd úgy! Én majdnem a nyakamba kaptam az öcsémet, úgyhogy tudom, hogy mit jelent egy élősködőt levakarni.
Állj a sarkadra és mondd meg, hogy szó sem lehet róla!
A párod csak jótékonykodni akar de nem gondolja végi mi lesz a jövöben.
A sogornő majd felszed egy új pasit terhes lesz ti meg majd tarhatjátok el a családot, a gyerek is folyton nálatok fog loggni mert ott lesz 2 ingyenes bébisztter akinek le lehet paszolni.
húzd meg a határt, hogy meddig lehetnek itt.
nem lesz se vége, se hossza, hogy tőled akar mindent.
hiszen : neked lesz pl. hűtőd, normális konyhád, vagy hol főzne ? lassan ki fog túrni a lakásodból. A gyerek is nálatok fog lógni, stb ...
Ha jó a kapcsolat, szeretitek egymást, nem néznek titeket hükyének, akkor nincs baj.
én segítőkész ember vagyok, de a potyázókat, akik csak arra utaznak, nagyon nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!