Hogyan akadályozhatom meg, hogy hozzánk költözzenek?
Azért házasságban elég durva, ha csak a feléről van joga dönteni utolsó. Mi az, hogyha a férjének van rá pénze? Az közös pénz, erről szól a házasság. Amúgy jogos a kérdező felháborodása. Előszöris a sógórnőnek legyen annyi esze, hogy megkérdezi kérdezőt is, ne csak a testvérét. Nekem nem lenne pofám így odaállítani valahová. Mennék akkor inkább a szüleimhez, pláne, ha ott hely is van. Franc akarna kerülgetni másik családot.
Kérdező! Határozottan mondd meg a férjednek, hogy Te ebbe nem mész bele és neked is van beleszólásod a dologba. Ne hagyd magad. Egyébként az, hogy ott munka nincs, nem a Te dolgod. Nem neked kellene eltartani, az az Ő gondja legyen, nem a Tiéd. Én is kiakadtam volna, ha a férjem azt mondja, "hogy nem én fogom eldönteni". Ez olyan, mintha azt mondaná, K.ss a neved!
jaj mennyi kedves,jóindulatú ember egy helyen! csak gratulálni tudok! kérdezőnek is!!! :(
kár h nem láttátok tegnap a nagy házalakítást,ahol a nő 4 gyerekével a szülei ebédlőjébe költözött be,ott volt nekik hely. vagy akik örökbefogadták az elhunyt családtag gyerekeit és lettek hirtelen vagy 10-en
ilyen feleség nekem nem is kéne,kérdező örülj h ilyen hozzáállásnál nem a te helyedre akarja költöztetni a testvérét a férjed! megérdemelnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!