Lehet, hogy össze cseréltek a kórházba?
14-es
Hogy mit tesz a kérdező, ha esetleg kiderülne, hogy nem az az anyja, akit eddig annak hitt, az már nem a mi dolgunk, viszont mindenkinek joga van tudni, hogy kik a szülei. A kérdezőben felmerült a kétely, a nagymama elmondása után ezt nem is csodálom. Te mit tennél, ha ezt mondanák neked? Élnéd tovább az életed? Nem inkább kiderítenéd, hogy mi az igazság, a magad megnyugtatása miatt is? Egyébként mamád, ő az anyukád anyukája? Tudod, mert vannak idióta anyósok is, akik képesek kitalálni mindenfélét a menyükről.....
Igen az anyai nagymamám aki meg említette a karszalagot.És a másik nagymamám is említette,mikor meg született a dédunokája és látta,hogy rá van írva Krisztián,hogy nekem nem volt semmi a karomon mikor haza vittek.
A kórházba nem szokták csak úgy leszedni és ha le is esett másikat kellet volna felrakniuk.
sok minden megváltozik,mert aki anyámnak szólítok ,csak kihasznál és megkeseríti az életem és csak azért tűröm,mert az "anyám".
A férjemmel nagyon jól kijöttünk mind addig még anyám be nem költözött hozzánk.A második férje anyámnak kidobta és a házat közösen verték el.semmi nem maradt neki néhány "lukas bugyin kívül"
Egyik válaszoló és a válaszod után már érthető.
Csináltasd. Pároddal a békességetek meg ér ennyit.
Bocs, valóban nincs közöm hozzá, csak érdekelnek az ilyen esetek, emberileg, szakmailag.
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!