Soha nem lesz nyugalmunk? Mit csinaljunk?
Az elozmenyek: egyutt laktunk nagymamammal es tatammal.
Azzal kezdodott az egesz, hogy mamam meghalt tavaly ev elejen. Azutan tatam megkeseriti az eletunket.
Iszik, es fenyeget minket, hogy kirak a lakasbol, holott fele a tatame es fele a mienk, es az egesz hazat anyum es apum hoztak rendben, hogy ne omoljon rank(3szor mentek azert murkot szedni, hogy ez sikerulhessen).
Felhanyja amit segitett nekunk, nem veszi eszre magat, hogy nelkulunk nem lenne sehol, eddig osszeomlott volna a haz. Fenyeget, sokszor kessel tamad rank, hogy azonnal menjunk ki a hazbol, menjunk ahova akarunk.
Mamam rakos volt, es az utolso 2 heten tatam vegig reszeg volt. Mindegyre lokdoste a nagybeteg mamamat, hogy keljen fel az agybol, mit hevereszik annyit, tetteti hogy beteg, stb., pedig mar 4x kapta akkor a morfiumot mamam.
Orokke ment, es terjesztette az ismeroseinek, hogy o tart minket(5on vagyunk).
Most ott tartunk, hogy megkapja anyugdijat, de nem potol semmibe. Veszi a cigit, es a bornak valo szolot es cukrot. Mi pedig etetjuk, merthat ha nem akkor megszolnak a testverei, akik mindent elhisznek neki, akarmit mond( melyikszer elesett es azt hazudta, hogy megvertuk).
Mit tegyunk, nem tudjuk, mert mindenfelolrol tamadasok ernek, de felek, hogy ez a sok terror egy ido utan kart tesz apumba es anyumba is. Igy nem lehet elni.
Kerlek, ha van otletetek, segitsetek.
Milyen támadások érnek?? Úgy olvastam, nem városon laktok, kisebb településen....(nem sértés volt!) ott Úgyis a papát itélik el, mert egy faluba nincs titok..Itt is volt, aki rákos felesége mellől kocsmázott..nem dicséretet kapott..
Ezzel ne törődjetek..Városon nem foglalkozik senki semmivel..tehát itt sem gond a "támadás"! 5en vagytok, tegyétek már "helyre" a papát! Nem megverésre gondoltam..
De ne egy alkoholista tartsa már rettegésbe a családot...
Még mindig tiszteségesebb szigorral fellépni a tata ellen, mint várni a halálát...
Mert a gonosz emberek sokáig élnek ám..(vagy csak soknak tűnik a környezete számára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!