Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van tesód? Hogy jöttök ki?

Van tesód? Hogy jöttök ki?

Figyelt kérdés
Kérlek,írjátok meg a ti korotokat és nemeteket,és a tesókét is:-)Kíváncsiság.A válaszokat köszönöm előre is.
2012. szept. 22. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nincs,sehogy.
2012. szept. 22. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Tesóm 18/f, én 12/l.

Általában jól megvagyunk, de van olyan is, amikor verekszünk (:D), viszont mindig szívatjuk egymást. Ettől még szeretem ^-^

2012. szept. 22. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Két tesóm van, mindkettővel jól kijövök.

Bár most egy picit elszomorodtam, mert valamiért többször kihagynak a közös programokból.

26/N

Testvéreim:

29/F

34/F

2012. szept. 22. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Oten vagyunk:) 4 lany es 1 fiu, En 24N, tesoim 28, 30, 32, 34 ebbol ketto ferjnel, jol kijovunk mind, engem sokat segitettek, onzetlenek mind..az utolso falatukat is ideadnak, most rajtam a sor en is igyekszem segiteni amiben tudok.
2012. szept. 22. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy öcsém van, nála jobb tesót nem is kívánhatna az ember. Egyenes, építő jelleggel elmondja a véleményét (ha kérdezem). Bármi történik, kiállunk egymás mellett.
2012. szept. 22. 16:12
 6/13 Julcs.Julcs.aaajucsi válasza:
mi tök jól kijövünk.én 14/L ő 15/f :D
2012. szept. 22. 16:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Féltesóim vannak,3 fiú,ebből 1 van,akivel nem tartom a kapcsolatot,ő olyan 24 körül van.

A másik kettő-mellettük nőttem fel :)Imádjuk egymást,bár az egyikkel megromlott a viszony :( Mindkettőnek családja van.

Én 20/L ők 35-36/F

2012. szept. 22. 16:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 19/lány, tesóm 22/fiú. Sosem voltunk jóban, mindig veszekedtünk, konfliktusok voltak, sosem volt bensőséges viszonyunk, sosem beszélgettünk fontos dolgokról, ha beszélgettünk, csak a közös baráti társaság miatt. De ha kellett hazudtunk egymásért, és fedeztük a másikat :)
2012. szept. 22. 17:49
 9/13 anonim ***** válasza:

én 16/l tesóm 11/l

ritkán van mikor jól kij9vünk de általában az idegeimre megy.. folyton csak utánoz akármit teszek vagy mondok ha én veszek valamit neki is kell,állandóan oda megy ahol én vagyok (persze nem vallja be hogy miattam hanem kitalál valamit hogy miért...) őrületbe lehet így kergetni másokat :S

2012. szept. 22. 18:44
 10/13 anonim válasza:
Én 13/L tesóim 18/L és 23/F. Hát elég sztem olyan tipikus testvérek vagyunk. Általában poénkodunk, jól kijövünk egymással, holott bátyám pl 10 évvel idősebb nálam. Persze nem egyszer fordult már elő, hogy legszívesebben megfolytottam volna mindkettőt. De azért még szeretem őket :D
2012. szept. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!