Szerintetek szépek ezek a nevek? Adnátok a lányaitoknak? Melyik tetszik jobban?
"akinek negatív véleménye van valamiről,vagy olyan ami nem tetszik neked,azt le kell pontozni? kcsg"
Én nem pontoztam LE senkit sem!Mindenkinek zöld kezet adtam!Kivéve neked! ;)
kedves 34-es!
Köszönöm az elismerést!
Én is lelettem pontozva, de én ezt a pontozást nem is értem..Mi a fenének töröm magam, segitő szándékkal, ha sz..nak a véleményemre..? :(
Ha valaki "szórakozásból" lepontozza a jó válaszokat, az kapja be. a lóét, mert nem vagyok irigy.
Jó éjszakát! 28.voltam.
Borbála nem tetszik, az én fülemnek túl régies, öreges. Borcsa az a mamáék tehene volt meg az uraság szolgálója szokott lenni a regényekben (ha történetesen nem Marcsa vagy Julcsa).
Boglárka tetszik, de nem adnám, mert felénk rengeteg van belőle és mindet Boginak becézik.
Nekem a Borbála jobban tetszik, a Boglárka nekem nem tetszik a -ka végződés miatt.
Nekem kedvenc neveim Bíbor és a Sára. Bíbort is lehet Borinak becézni ami nekem nagyon tetszik.
Borbála nem tetszik nekem annyira...
De a Boglárka szép. Nekem van sok másik ötletem, így ÉN nem adnám a gyereknek, de ha az apja akarná, elfogadnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!