Szerintetek szépek ezek a nevek? Adnátok a lányaitoknak? Melyik tetszik jobban?
Én Borbála vagyok, és nekem tetszik a nevem, és csak 19 éves vagyok, nem egy ráncos öreg néni. :D
A Boglárka név kislánynak aranyos, de egy 30-40 éves (vagy annál öregebb) nőnek nem tudnám elképzelni.
ki olyan vicces h mindenkit lepontozgat?
am nekem egyik se tetszik annyira..edina viszont nagyon
Pedig pozitívan nyilatkoztam a nevekről. A családnévről viszont már igazán nem tehetek, az öröklődik. :)
15:37-es válaszoló voltam.
Borbála: egy 60 éves nőnek még ok,de egy kislánynak,babának?Borika...nekem sose tetszett ez a név.
Boglárka:Becézése: Bogi....mintha nem is női név lenne.
Nem adnám egyiket sem.
Mond ki hangosan a vezetéknevet a keresztnévvel, és hallod, hogy hangzik...Vannak nevek, amiket sosem adnék a lányomnak pl. Panka (Panka néni ??) Nekem tettszett az Anna. Most is, de nem jól hangzott a vezetéknévvel...
Két lányom van: Viktória és Éva....Azóta is a fejemhez vágják,.karácsonykor van a névnapjuk.Ki köszönt szenteste Éva napot..? (családon kivül) :) Sok szempontot kell figyelembe venni...Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!