Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miert ilyen ideg beteg anyum...

Miert ilyen ideg beteg anyum es apum?

Figyelt kérdés

egyfolytaba vernek,ha nem is csinalok semmi rosszat

az atlagom 4,5 lett..eddig szintiszta 5os voltam..

mar a 4er is vernek

a multkor ugy neg vert apam hogy lila lett a szemem://

es meg o volt felhaborodva mikor azt mondtam h nem akarom latni ot:/

mar tenyleg megutaltam anyamat es apamat

sokszor elakarok menni itthonrol

mar elegem an beloluk:/

legyszi segitsetek..

mit csinaljak??

kort es nemet is irjatok pls

13/l

2012. szept. 11. 21:58
1 2
 11/18 L.Thomas válasza:
11%

Gyermekvédelem !!!

Ez felháborító.

Én is odacsapok a kislányomnak (2,5) de azt hogy lilára püföljem sose tenném...

2012. szept. 23. 13:57
 12/18 Lexykehh válasza:
37%
Azt próbáltad már h eléjük állsz és megmondod nekik hogy van aki nálad rosszabbul tanul és mégsem verik meg! ha ez által is megvernek éjszaka pakolj össze és költözz oda ahol közel lakik valaki ismerősöd és kérj tőle segítséget
2012. szept. 24. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha már tanácsot adsz, akkor legyél korrekt, és ne hozd rá a frászt. Durva szülőket meggyőzni arról, hogy ne verekedjenek, nem lehet. Őket is verték ők is vernek. Egy tanárnak fel kellene tűnnie, hogy valami nem stimmel a gyerek otthonában. Azt kellene, hogy az igazgató nőhöz kellene fordulni, elmondani őszintén mi van otthon, és ő talán majd fogja tudni, hogy mit kezdjen a szülőkkel
2012. szept. 24. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Én pszichológushoz fordultam magamtól, mert nem mertem haza menni ha rossz jegyet kaptam. Féltem a pofonoktól és az ordibálástól. Azóta változott a helyzet. Nagyszülőhöz mentem. ;) 15/f
2012. szept. 24. 20:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Mármint nagyszüleimhez mentem, ha éppen nem mertem hazamenni.
2012. szept. 24. 20:18
 16/18 anonim válasza:

Hát, ahogy látom, helyesírásból nem vagy ötös, de még csak négyest sem adnék ha rajtam múlna.

Na már most pont abban a korban vagy, hogy jól el tudod b@szni az életedet, ha nem vigyázol. Hogy hogyan? Hát mondjuk úgy, hogy találsz valami idősebb srácot és lelépsz vele... NE TEDD!!! Vagyis csak emiatt NE!

Azt nem írtad, hogy csak a tanulmányi eredmény miatt van probléma, vagy más miatt is? Alkohol, ilyesmi?

Annak idején én is kaptam, de én sosem voltam ártatlan...

Azt látom, hogy azért szereted őket, és ez így van jól.

A helyedben keresnék valami olyan középiskolát, ami elég messze van ahhoz, hogy kollégiumba kelljen vonulni, akkor max. hétvégén van probléma...

Tizenhárom évesen már csak öt évet kell várni hogy nagykorúvá váljál, fősuli, diákmunka tandíjra, lehet hogy fölösleges összerúgni a port az öregekkel...

Azért a régi bizonyítványaikat megkeresném, nem biztos hogy ők is ugyanúgy teljesítettek, mint te...

Remélem valamelyik gondolatom hazsnos lesz...

37/f

2012. okt. 5. 21:28
 17/18 anonim válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy apám eddig csak egyszer csapkodott meg(ténykeg nagy hülyeséget csináltam),

anyám viszont már akkor is üt, ha kb. olyan kedve van, mindenbe beleköt.

A jegyekért én is kapok(4-4,5 az átlagom), de az azért durva volt, mikor kaptam seprűnyéllel, vagy szíjjal, mert hogy neki nem fog fájni a keze!

Azt tudja anyám magáról, hogy idegbeteg, viszont mások előtt nem mindig csapkod meg.

Nem értem sokszor a viselkedését, és még azért is én vagyok a bunkó.

17F

2012. okt. 15. 02:01
 18/18 anonim ***** válasza:
nem írok semmit sem komolyan, de szerintem idegbeteg ember nincs, csak hülye
2012. okt. 23. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!