Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha beteg a kisfiam tiszta sík...

Ha beteg a kisfiam tiszta sík ideg vagyok. Hogyan tudnék úrrá lenni ezen?

Figyelt kérdés
Remeg kezem lábam, megy a hasam.... Elég hozzá két masszív köhögés is , nem csak nagy betegségre kell gondolni. Ez normális lene?
2012. ápr. 29. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ennyire parás ha beteg a kisfiam. Persze nagyon sajnálomm ha lázas, ha hány stb. Sőt átvállalnám minden fájdalmát is. DE olyan bajaim mint neked nincsenek.
2012. ápr. 29. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Első babával én nagyon aggódós voltam (mindig attól féltem, hogy meg fog halni...). Másodszorra már jobban tudok uralkodni rajta, de ez nem is baj, mert a kicsi most igazán beteg volt, és ha még le is blokkoltam volna, hát azzal biztos nem segítek neki. Légy erős!
2012. ápr. 29. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy a gyereket csak még jobban belehajszolod a betegségbe, ha rajtad is érzi, hogy ideges vagy. Mikor betegek a gyerekek, még jobban szükségük van arra a nyugodt szigetre, amit mi, anyák, tudunk nyújtani.

Mikor elaludt a kisfiad, ráérsz a hasmenéssel, sírással foglalkozni! :-)

2012. ápr. 29. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:

én is nagyon ideges vagyok olyankor, és a hasmenés is előjön :), de akkor is, ha pl. vérvételre kell vinnem. az én lányom kruppos, ugyhogy fullad is amikor beteg, se éjjelünk se nappalunk olyankor, köhög, sír és hány. van itthon magneb6 és azt szoktam szedni. nekem az segít még, ha eljön mondjuk anyukám, vagy a barátnőm, olyankor sokkal nyugodtabb vagyok, nem vagyok vele egyedül és kicsit leveszik a babusgatás terhét rólam. kimegyek levegőzni, rágyújtok és aztán sokkal jobb.sajnálom, hogy ilyen rosszul éled meg,de tényleg próbálj meg erőt venni magadon, mert megnehezíted mindkettőtöknek azt a pár napot, míg meggyógyul. tereld el a figyelmet a betegségről, hagyd a házimunkát és egész nap vele törődj. aztán ha valaki levált, akkor pedig csak saját magaddal.

remélem nem sikerült nagyon értelmetlenre a válaszom :)

2012. ápr. 29. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenki ideges,ha beteg a gyereke.

Főleg ha nagyobb betegsége van.

De nyugodtnak kell maradni, mert Te vagy számára a biztos pont.

orvosnál,főkleg kórházi kezelés alatt,amikor még haragszik is rád, mert nem tudja h szükséges rossz,h meggyogyulhasson. Mikor tudod h fáj neki(infuzio bekötés stb.) és legszívesebben vele együtt sirnál.

Nem is tudom,hogyan birják akiknek a gyermekük komoly betegségekkel küzd. Le a kalappal elöttük.

2012. ápr. 29. 18:52
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat
2012. ápr. 30. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!