Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért ilyenek a szüleim velem?

Miért ilyenek a szüleim velem?

Figyelt kérdés

Szóval már kikeszitenek a szüleim ::(

mindig csak a tesomat védik, mindig öt jobban szeretik :(

engem sose szerettek :(

nem enged sehova el, nem adnak koltopenzt, egyszer se hallottam a Szeretlek szót mondani nekem, csak a tesomnak:::(

én 14/l

tesóm 10 /f

2012. szept. 7. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Hiszti a köbön. Nem lehet, hogy a viselkedéseddel kényszeríted ki tőlük ezt? Egyáltalán hogy mondhatsz ilyeneket? A szülő számára minden gyerek egyforma, más dolog, hogy minden gyerekkel másként kell bánni, hiszen egyik betartja a szabályokat, amiért jutalmat érdemel, a másik megszegi azokat, amiért büntetést érdemel.

Csak megjegyzem, hogy az elmúlt 20 évben egy kezemen megszámolom, hányszor hallottam, hogy azt mondják, szeretnek, rengeteg dolgot vágtunk egymás fejéhez, hiába élek tőlük harmadik éve több száz kilométerre, mostanra jutottak el addig, hogy rájöttek, felnőttem, és nem szólnak végre bele az életembe, de ettől még ők a család, ha nem szeretnének, nem neveltek volna fel, és nem tették volna félre a nyaraló árát a taníttatásomra.

Tudod, nem mindegy, hogy a szülőt azért utálod, mert nem veszi meg neked a legcsilli-villibb kütyüt, vagy éppen nem enged el haverozni késő este, ne adj' isten italra sem ad pénzt egy tininek. Ilyesmit azért tesznek a szülők, mert jót akarnak.

Ha nem lenne tiszta ruhád, étel az asztalon, naponta kék-zöldre vernének, ne adj' isten a csontodat törnék, vagy éppen felöltözve kellene aludnod, mert nem tudod, mikor kell futni az alkoholista apád elől, miközben anyád nem tesz semmit... na, azért jogosan lennél rájuk dühös.

Viszont amit te leírsz itt, az egyszerű, féltékenységből eredő hisztis picsogás.

4 évvel idősebb vagy a testvérednél, viselkedésben viszont egy szinten vagy vele. Gondoljodj ésszerűen hiszti helyett!

2012. szept. 7. 23:55
 2/10 A kérdező kommentje:

nem hisztizek.. sőt.. én segítek anyunak mindenbe, én takarítok a szobámba és a tesóm szobájába is.. és mégis ő kap meg mindent:/

ő csak ül a számítógép előtt egész nap

2012. szept. 8. 00:07
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

te lány vagy és idősebb is, ő fiú és még pici. téged is szeretnek, csak tőled már többet várnak el, és azt kell mondjam, mindig is többet fognak mert egy nap majd nő leszel (: ! ne gondolj ilyenekre, ha úgy érzed nem kapsz megfelelő gondoskodást, szeretetet egyszerűen menj oda anyukádhoz és öleld meg, hidd el nem fog ellökni! pár meghitt, intim pillanat, közös sütés közben beszélgetés és máris mindent máshogy látsz!

én 14 éves koromban minden vasárnap anyával csináltam a lekváros kifliket, pogácsát meg mindenféle finomságot és közben elmeséltem neki a sulit, melyik fiú tetszik, kik a barátnőim.. na meg rátértem, hogy szeretnék egy új gatyót, vagy esetleg estig kimaradni (;

ha adsz akkor kapsz is. csak 14 évesen ezt kevésbé látja az ember, inkább durrogunk. (: de sose gondold, hogy nem szeretnek!

2012. szept. 8. 00:30
 4/10 anonim válasza:
61%

Ettől még szeretnek a szüleid. Költőpénzt meg azt h nem engednek el az azért van,mert féltenek és nem akarják h elkallódj,mint itt a tipikus ettől lehetek terhes" kiscsaj kategória.

Ne szomorkodj,minden változni fog!

2012. szept. 8. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Naaagyon sokcsaladban ez igy van es nem sokat tudsz tenni ellene, csak egyre figyelj, hogy ne legy ez miatt depresszios. Tedd magad tul rajta, bar nem konnyu.
2012. szept. 8. 06:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek. Első! Nem igaz , jogy a szülők a gyerekeiket egyformán szeretik. Vegyük szegény unokatesómat: egyiket kiengedik, másikat nem, egyik elmehet a mamájához, a másik pedig nem, mert otthon egyedül takarít stb. stb. És ez nem kamu, mindig íg van.. Pedig már nem 10 evesek. egyik 16, másik 18 lesz.
2012. szept. 8. 08:01
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi.

Utolsó valaszolo:nálunk is ez van:(

2012. szept. 8. 08:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnállak ezért . Utolsó voltam.
2012. szept. 8. 08:29
 9/10 A kérdező kommentje:
koszi:(
2012. szept. 8. 08:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Uhh, én is sajnállak :S 14 vagyok, mint te , de nekem egy 22 éves nővérem és egy 25 éves bátyám van . Amikor néha-néha összeveszünk a nővéremmel, anya mindig mondja hogy mindkettőnk azt mondja , hogy a biztos a másikat szereti jobban . Nálunk a szeretet teljesen megoszlik,általában ha valaki kap valamit , akkor a másik is .
2012. szept. 8. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!