Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek én c. gány vagyok...

Szerintetek én c. gány vagyok vagy magyar?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérdezni, hogy minek tartotok a leírás alapján. Őszinte választ kérek. Nem haragszom meg senkire, bármit is írjon. De egyvalamit kérek. Csak rólam mondjatok véleményt. A szüleimről, testvéreimről ne.

Szóval az én édesanyukám és vér szerinti apukám magyarok. Anyukám 3 éves koromban ment feleségül egy cigány emberhez, azóta ő az én apukám.

A családunk a következőképpen tevődik össze: egy édestestvérem van (akivel közös mindkét szülőnk), 3 sima testvérem (akiket a nevelőapukám hozott a családba így nem vérrokonaim) és három féltestvérem (édesanya és nevelőapa közös gyermekei).

Tízen vagyunk tehát a családban (8 gyerek).

Nekem sötétbarna a hajam és kicsit kreolosabb a bőröm (érdekességként: a kicsi féltestvéreim szőkék és fehérbőrűek).

Városban élünk, az ország nyugati felében. Apukámnak a város szélén van egy tanyája, ahol vannak lovaink, szamarunk, disznónk, birkák, kecskék. Apa itt a saját tanyáján dolgozik, illetve van három lovaskocsink, azokkal jár a nagyobb tesókkal vasat, lomot gyűjteni, fát-szénát hordani illetve éjszakai kimaradásokkor el tudom képzelni, hogy lopni.

A városi házunk háromszobás (csak kettő a lakószoba) és itt is vannak állatok (kutyák, cicák, baromfik, galambok, nyulak). Bennt a házban nagyon nagy a kosz és a rendetlenség (az a típus, amivel nem lehet mihez kezdeni, mert hiába takarítunk és rakunk rendet naponta többször, maga a ház bútorzata, padlózata etc... nagyon öreg és ócska, másrészt meg annyian vagyunk ilyen kis helyen, hogy elég ha mindenki három hanyag mozdulatot tesz és mindjárt minden koszos és káoszos - különösen rossz időben, amikor az udvarról vagy a tanyáról érkeznek haza a férfiak, akik naponta többször jönnek-mennek.)

Aki látja, hogy hogyan élünk és látja a testvéreimet vagy apukámat, az azonnal c.gánylánynak tart természetesen. Aki ezt nem látja, annak valószínűleg ez eszébe se jutna.

Én egyébként egészen jól érzem magam a családunkban. Főleg ha azokra a kérdésekre gondolok, amiket itt a színmagyar családokban élő gyermekek feltesznek.

Nálunk is vannak problémák. Veszekedések és balhék. De senki nem durvult még soha el és elmondhatom, hogy nagy vonalakban szeret mindenki mindenkit.

Még annyit írnék, hogy igazi c.gány családokkal, közösséggel semmilyen kapcsolatunk nincs. Illetve, ami van az mind apa tanyájához köthetők.

Nekem csak magyar barátaim vannak az iskolában.

Szeretném tudni, hogy szerintetek magyar vagyok vagy sem?

Köszönöm a válaszokat.

14 éves lány

2012. szept. 1. 16:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az alapján, ahogy megfogalmaztad az egész mondanivalód, nagyon szimpatikus vagy.

Egyébként egyértelmű: magyar vagy, annak is érezd magad.

2012. szept. 3. 11:08
 22/25 anonim ***** válasza:

Légy őszinte és csak a becsületre adj,

Ne mondj ki szót, mely nem a szívből fakad.

Moliére

2012. szept. 4. 21:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Hogy ezt nem egy 14 éves lány írta az biztos. Hogy a kérdezőnek mi volt a szándék a kérdéssel azt nem tudom.
2012. szept. 4. 22:00
 24/25 anonim válasza:
Utolso, miert nem egy 14 eves lany irta volna? Es kerdezo, nyugi:) magyar vagy:) De tenyleg, erdelyi vagy?
2012. szept. 5. 15:26
 25/25 ncore83 válasza:
100%

Nezd, en ruhellem a ciganyokat. Tisztelet annak a max 2-nek, akit nem.

Ha Te magyar vagy (mint ahogy a 2 szulod is az) akkor tanulj, kepezd magad, dolgozz, es legyen szep eleted. Lehet irigyek lesznek rad,azert amit elersz, lehet nem.A lenyeg, hogy boldog es elegedett legyel. HA cigany lennel, akkor tanulj, kepezd maga, dolgozz, es legyen boldog eleted. Ne engedd, hogy visszahuzzanak. Allj ki magadert, de ne ugy ahogyan a többi, hanem emelt fövel, hogy igenis Te tudsz,te tanulsz,te dolgozol, es epited a jövödet. Akkor minden rendben lesz.

2012. szept. 6. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!