Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A ti anyukátok is kivételezik...

A ti anyukátok is kivételezik a testvéretekkel?

Figyelt kérdés

Kész katasztrófa a rokonságom! Anyám állandóan kivételez a tesómmal. Mindketten felnőttek vagyunk már, családunk van, de még mindig rosszul esik. Nővérem főiskola alatt terhes lett (azóta se végezte el), hanem férjhez ment a gyereke apjához, egy akkor 40 éves fickóhoz, aki életében még 1 napot se dolgozott! Egy link alak: állandóan segélyből él, vagy a sittes haverjaival üzletel, sőt, veri a nővéremet. Az iskolát se engedi neki levelezőn befejezni. A kisfiú megszületett, azóta ő anyám szeme-fénye. Tesóméknak nincs jövedelmük, csak családi pótlék, meg segély, ráadásul még hitelt vettek fel, hogy legyen házuk. Anyám állandóan támogatja őket, ahányszor meglátogatjuk őket, mindent viszünk: mosópor, hús, kaja, ruha, minden. Anyám fizeti az összes számlájukat, még a hitelüket is, tőlem meg még a bevásárlókocsiba rakott 100-ast is visszakéri! Pedig én dolgozom, normális dolgozó ember a férjem is, saját házat vettünk úgy, hogy anyámnak soha egy fillért se kellett adnia nekünk. Nővéremnek is rendszeresen adok kölcsön (meg örökbe is). Nekünk is vannak gyerekeink, de őket anyám le se szarja, csak a tesóm gyereke a szent. Neki mindent megvesz, az enyémek meg még egy puszit se nagyon kapnak. Egy városban lakunk, engem havonta látogat csak meg, 200 km-re lakó nővéremhez pedig minden hétvégén megy.

Tudom, hogy miért teszi: sajnálja a nővéremet. Megértem, hisz én is sajnálom, hogy így elszúrta az életét. Már többször mondtam neki, hogy költözzön haza (vagy hozzánk egy időre), hagyja ott azt a vadállatot, de szereti és nem akar jönni. Inkább így él. Nyomorban. Vagyis nem nyomorban, mert ugye anyám mindent megad nekik. Már neki is mondtam, hogy ne fizessen ki nekik mindent, hátha akkor a tesóm férje észhez térne és elmenne dolgozni, keresne a családjára. Erre azt mondta, szívtelen vagyok. Én meg azt, hogy ő egy balek, akit csak kihasználnak a tesómék. Persze megint én voltam a rossz. Kezd elegem lenni ebből! Félek, hogy megromlik a viszonyunk. Meg a gyerekeimet is sajnálom, hogy őket nem szereti a nagyi. Ők mivel kevesebbek mint az Ákoska? Mi a véleményetek? Van valaki hasonló helyzetben? Mit lehet tenni ilyenkor?

2012. aug. 28. 14:28
 1/1 anonim ***** válasza:

fuu ez durva! :O

nálunk a páromnak van egy öccse, ő ott a szent a mi családunkba a bátyám.

mi 3an vagyunk tesók 2lány és egy fiú.

a bátyám csinált anyunak (az ő lakásában él)

egy csomó tartozást és nem mond semmit tereli a témát.

mi is ott lakunk,és ebbe a hónapba még nem jött villanyszámla csekk és már az van hogy én nem fizetek,és hogy költözzünk el, hozzáteszem hogy a tesóm 26éves és egy p*cs,én meg 9hónapos kismama vagyok,és mi költözzünk el.

2012. aug. 28. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!