Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek az Orsolya...

Mi a véleményetek az Orsolya névről?

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 20:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

Én is Orsi vagyok, imádom, semmi pénzért nem cserélném másra:)

A jelentése pedig "kismedve", szerintem ez is aranyos.

2012. aug. 24. 21:05
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
az orsi becézése tetszik,az orsolya már nem annyira.de végül is normális név,nincs vele gond
2012. aug. 24. 21:15
 13/30 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,bár úgyis orsinak fogják hívni ami jobban tetszik :D
2012. aug. 24. 23:07
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is erősítem az Orsik táborát. Kiskoromban nagyon nem szerettem, de aztán megbarátkoztam vele. A vezetéknevem sem átlagos, és igazából az Orsolyát sem mondanám egy gyakori névnek, én elég ritkán találkozok Orsolyákkal, persze egy-kettőt ismerek. Az Orsit is szeretem, az Orsikát csak kevesektől tűröm el. Solyának sosem becéztek hálistennek, az nem tetszik. A jelentéséért én is odavagyok, kismedve... Tündéri. :) A kicsikori csúfolás nálam is játszott, én is Korcsolya voltam elsős koromban... De sosem vettem magamra, sőt emlékszem, jókat kacagtam rajta. :) A barátaim viszont szoktak Borsónak és Orsókának is hívni. Ezeket is szeretem, főleg a Borsót, szerintem aranyos. :) Kár, hogy én Orsi lettem, mert így már nem tudom ezt a nevet adni a lányomnak... :) Illetve tudnám, de nem szeretném. És végre egy név ebben a kategóriában, aminél 10 kommentből 9-nek tetszik, és nem hurrogják le, hogy "undorító, nehogy ezt add, hogy hangzik ez, stb.". Büszkeséggel tölt el! :)
2012. aug. 24. 23:20
 15/30 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, kislányom is Orsi:))
2012. aug. 25. 08:07
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom is Orsolya, az utolsó pillanatban találtam ki szülés előtt és nem bántam meg a kismedvét. :)) Teljesen ráillik.
2012. aug. 25. 08:45
 17/30 anonim válasza:
87%
Nagyon szép név!Küldök egy linket és ezen mindent megtudhatsz az Orsolya névről!!!Eredete,becézése,stb : [link]
2012. aug. 25. 17:02
 18/30 anonim ***** válasza:
szeretem az Orsolya/Orsi nevet.
2012. aug. 26. 08:49
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második nevem az Orsolya,de szerintem szép
2012. aug. 26. 14:52
 20/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép név!

Nem túl gyakori, de mindenkik ismeri, kedvesek a becézései is, és aranyos a jelentése.

Jó választás szerintem.

2012. aug. 26. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!