Most mit csináljak? Anyának nem szóltam előre róla.
Most hogy a fősuli befejezése óta (5 hónap) nem találtam még melót, anyám el akar küldeni babysitterkedni az ázsiaiakhoz.
Nincs kedvem hozzá őszintén, jobban szeretnék a szakmámban (pénzügy) elhelyezkedni. Ezért írtam a nagybátyámnak egy e-mailt, hogy tudna-e segíteni és írta hogy személyesen megbeszélhetnénk és hogy át tudna-e jönni. Kiderült hogy anya már június óta ígéri neki hogy átjöhet :S És anya azt mondta hogy majd szeptemberben.... De nekem most kéne a segítség :S Mondjam meg anyámnak hogy őt megkerülve segítséget kértem a rokonától?
Arról nem igazán tudom őket meggyőzni hogy ne kelljen elmennem gyerekfelvigyázónak, így jól jönne ha a nagybátyám esetleg tudna valamit.
Bocsi,de nekem ez tök zavaros!
Nagylány vagy már,ha segítséget akarsz valakitől,akkor menj oda hozzá, és beszéld meg vele személyesen!
A szitterkedésből soha sem fogsz visszatalálni a pénzügyhöz, úgyhogy ez elég merész ötlet.
De egyébként igaza van az előttem hozzászólóknak. Ennyi idősen már felnőttként kellene viselkedned.
Nem szóltál előre ok, de a lényeg, hogy keresel munkát! Ez azért csak fontosabb.
Odaálsz Anyukád elé és azt mondod: Anya, megkerestem a nagybátyám munkaügyben és tudna segíteni. Átjönne valamelyik nap megbeszélni. Keddre/Csütörtökre/Szombatra fogom áthívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!