A Simon milyen név? úgy értem honnan származik? Magyar zsidó vagy román vagy milyen?
Hát a héber az zsidó, de ne érdekeljen a sok idióta miket mond. Apai ágról lehetnek zsidó rokonaid, de mint látod magad se tudod zsidó vagy-e, tehát nem gyakorlod a vallásod akkor meg? Én nekem is vannak bosnyák őseim, a nevem is bosnyák csak magyarosították, mégse tartom magam bosnyáknak. A zsidózásnál nincs is nagyobb hülyeség. Azt se tudja az ember, hogy akkor most kiket utál, azokat akiknek a vallásuk judaista, vagy a származása szerint. Mert nem hiszem hogy mostanság a világban járkáló dolgozó emberek nagy része gyakorolná a vallását, és a vallás mint olyan egy bomlasztó tényező. A katolikusok utálják a reformátusok, és fordítva, minden vallás gyűlölködő, és nem véletlenül létezik a vallásháború szó sem.
Látod, hogy nem ugyanaz a kettő? Vallás és népcsoport teljesen különböző. Te nem gyakorlod a vallást, és magyar állampolgárnak születtél magyar állampolgár családban. Szerintem innentől kezdve nincs értelme a zsidózásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!