Mit csináljak, hogy visszavágjak neki? Valami ötlet?
Figyelt kérdés
2 testvérem van, egy bátyám(29) és egy nővérem(22). A bátyám már nem velünk él, viszont a nővérem igen... ő egész életemben csak szivatott,és utál engem. A bátyám viszont mind a kettőnkkel ugyan olyan kedves. És anyum azért szól be nekem h szeressem a nővérem is,mikor megkeseriti az életemet. Elmeséltem a dolgot bátyámnak, de nem képes elhinni hogy milyen gonosz.
Vegyél vissza kicsit az arcodból kezdetnek, a nővéred már felnőtt megérdemel egy minimális tiszteletet, ha azt megadod neki ő is normálisan fog viszonyulni hozzád ez szinte biztos. A visszavágás meg max arra lenne jó, hogy bebizonyítsd hogy mennyire dedós és szánalmas vagy.
2012. júl. 29. 22:19
2/11 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy úgy viselkedik mint egy 8 éves,és semmi tiszteletet nem érdemel. Ha ismernéd tudnád. Lehet h nevetségesen hangzik egy 14 éves szájából, de nem hazudok.
Visszavágás alatt pedig azt értem,hogy valamilyen módon meg kell tanulnia,hogy ez dedós viselkedés, és egy 22 éves dolgozó nőnek nem igy illik viselkedni.
2012. júl. 29. 22:23
3/11 anonim válasza:
Dugd el a kedvenc dolgait, vágj le a hajából, amikor alszik. Terjeszd a barátai között, hogy nemibeteg stb...
2012. júl. 29. 22:24
4/11 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi kommentre számitottam... :DD köszönöm ;)
2012. júl. 29. 22:29
5/11 anonim válasza:
azzal teszed a legtöbb jót ha nem viselkedsz így, ez csak olaj a tűzre! Arra sem érdemes, mert aztán kifog szívni ha ilyen gonoszságot tesz TE! Gondolkodj előre, és viselkedj felnőttmódjára!
2012. júl. 29. 22:36
6/11 anonim válasza:
Még eszembe jutott pár dolog: a leveleit tedd olyan helyre, ahol ő sosem keresné, de ha más megtalálja, te mondhatod azt, hogy "de látható helyen volt" :D
Vagy a törölközőjét büdösítsd be valamivel. Esetleg pár darab kormot tehetsz rá: az életben nem szedi ki belőle, és ő is sikálhatja még 1-2 órán át magát.
Véletlenül törd el a vázáját (természetesen csak akkor, ha az nem Zsolnay, Herendi, vagy ilyesféle).
2012. júl. 29. 22:41
7/11 anonim válasza:
Azzal hogy visszavágsz csak azt éred el hogy még csúnyábbul fog bánni veled. Ő, ahogy írtad gyerekként viselkedik, ne süllyedj le az ő szintjére. Különben is "Az egyetlen ok, amiért valaki gyűlölhet, az az, hogy olyan akar lenni mint te!"
2012. júl. 29. 22:57
8/11 anonim válasza:
"Az egyetlen ok, amiért valaki gyűlölhet, az az, hogy olyan akar lenni mint te!"
Biztos vagy te ebben?
2012. júl. 30. 01:58
9/11 anonim válasza:
Kedves utolsó, a válaszom igen. Ha valaki gyűlöl valakit akkor ez is közre játszik benne. Lehet más oka is, amit könnyebben észre lehet venni, de legbelül ott van az hogy olyan akar lenni mint a másik.
2012. júl. 30. 20:35
10/11 anonim válasza:
Ha én gyűlölöm azokat, akik gyerekeket vernek, titkon gyerekverő szeretnék lenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!