Szenyóság az uncsitesómmal szemben, vagy inkább jó ötlet?
Figyelt kérdés
Kinézett magának valamit az egyik boltban és meg akarta venni következő alkalommal mikor Pestre jön. Viszont mivel nem tudom hogy bejön-e a tudtomon kívül a városba, megvettem és azt mondtam neki hogy voltam a boltban és mondták hogy elfogyott. Így tuti hogy a fenekén marad otthon :D :D :D Szerintetek jó ötlet volt? Most lesz a szülinapja, tuti hogy oda lesz az ajándékért :D2012. máj. 25. 17:21
1/7 anonim válasza:
Jó ötlet volt. Biztosan nagyon fog neki örülni. Megkérdezhetem, hogy mi az az ajándék?
2/7 A kérdező kommentje:
Egy nagyobb USB elosztót nézett ki magának, már régóta keresgélt megfelelőt csak nem talált :D Oda lesz érte tutira, mert nagyon bánja hogy nem vette meg azonnal :D
Amúgy még körömlakkot kap, meg csokit.
2012. máj. 25. 17:32
3/7 anonim válasza:
Nem szenyóság, kedves meglepetés lesz, csak akkor van gond, ha megveszi valahol ő is.
4/7 anonim válasza:
Egyszer egy ajándékot én is így kaptam anyumtól. Nagy volt a sírás rívás, hogy elfogyott az a valami és már nem is lesz. És kiderült, hogy anyu vette meg. Ő a legjobb fej a világon.
Szerintem ez nagyon jó ötlet volt.
5/7 anonim válasza:
Csak arra próbálj meg figyelni, hogy nehogy keressen máshol, akár neten és vegyen magának...
6/7 A kérdező kommentje:
Jól kikérdeztem, otthon lesz a hétvégén, a jövő héten meg találkozunk rögtön hét elején :D
A netes rendelésben nem bízik szerencsére. Gyakran szoktam így ajándékozni hogy megfigyelem a családom/barátaim kívánságait, megjegyzem őket, aztán jöhet a meglepi mikor nem számítanak rá :D
2012. máj. 25. 18:31
7/7 anonim válasza:
Én is kinéztem névnapom előtt a boltban FIFA 12-t Xbox-ra, apum mondta hogy majd jövőhéten elmegyünk és megvesszük, de mire elmentünk elfogyott. Hazamentünk, 3 nap múlva a szülinapomon meg közölte velem, hogy ő vette meg. :D Nagyon örültem neki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!