Mit lehet kezdeni "mártír típus" férjjel? Példák lent.
Az én drágám nagyon negatív típus,velem ellentétben. Imádja játszani a szenvedő felet.
Pl. (fürdetjük a babát)
ő: Kellene locsolgatni az arcát, mint a babaúszáson
én: nem szeretném, mert a fürdés olyan jó közös program, nem szeretném elrontani, így is olyan keveset vagy itthon (hozzábújok)
ő: (felcsattan): Kati, nem tudok mit csinálni! nem érted? muszáj dolgoznom, miért piszkálsz még ezzel is?
Amikor felhozza a vásárolt szatyrokat, szándékosan erősen liheg, hogy sajnáljam. Bármikor (de így értsétek, bármikor) megkérdezem, hogy van, mindig ez a válasz. "Szarul." vagy "Sok a gond. " Fáj a fejem" "Stresszes a munkám"
múltkor meséltem neki, hogy egy ügyfél átvitt a másik irodájába, ami egy lakásban van kialakítva. ő: "Nehogy már kikezdjen veled! Mert ez úgy hangzott!" nem is érdekli, hogy miről tárgyaltunk, hogy ez egy előre mutató, pozitív dolog..
Nagyon szeretem, mindettől függetlenül, de jó lenne valami "kezelési mód". Ne foglalkozzak vele?
Köszi a válaszokat, legtöbbjük igen hasznos. szerintem sem tudom megváltoztatni. csak érdekelt volna, hogy valaki okos hogy kezeli. Mennyei prófécia: utánanéztem, de sajnos nem fogékony az ilyesmire..
amúgy kisbabát nevelek, mellette dolgozom, szatyrot is cipelek én is néha :)
Lehet vmi vitaminhiánya van.
Én is lihegek mindentől....még attól is h kimegyek kert végébe meg vissza, és napokban kiderült, hogy vérszegény vagyok. ÉS ez még ingerültséget is okozhat...olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!