Szerintetek ez normális? Nekem nagyon nagyon rosszul esett! Van olyan, akinek valamelyik szülője nyíltan éreztette, kimondta, hogy a testvérét jobban szereti?
szerintem apukád esetleg úgy érthette, hogy a kicsi bujosabb, igy fizikailag jobban szerethető...legalábbis remélem így értette....nekem is nagyon nagyon rosszul esett volna, értse akárhogy!
23L
Azért mert az apukád nem tud bánni a gyerekekkel, ne vállalj csak egy gyereket. Hisz gondolj bele, hogy mi lesz vele később. Ha Te már ne adj Isten nem leszel neki, akkor ott lesznek egymásnak lelki támaszul, és egyébként is, szerintem sokkal jobb egy olyannak, akinek vannak testvérei. Egyszerűen tanulj ebből az esetből, hogy te hogyan NEM fogsz bánni a gyerekeddel.
Apukáddal pedig próbáld meg megbeszélni ezt a dolgot. Lehet, hogy nem is gondolt bele hirtelen abba, amit mondott, vagy nem gondolta, hogy ez téged ennyire megbánthat. Nekem már sajnos nem él az apukám. Ő sem bánt velünk a legjobban, viszont azt kívánom, hogy még ha veszekedne is, csak láthassam még utoljára. Egy ember sem tökéletes! Becsüld meg azt, amid van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!