Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Katona férfiak és nők ti meg...

Katona férfiak és nők ti meg szoktátok csalni a párotokat, ha sokáig nem vagytok mellettük?

Figyelt kérdés
Milyen a katonai élet , nő és férfi között ?
2012. júl. 16. 10:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
értem,mégsem olyan hűségesek a katonák :(
2012. júl. 16. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne általánosítsunk legyetek szívesek! Nem minden katona csalja meg a párját, még akkor sem ha kimegy misszióba! Sok katona ismerősöm van, és a barátnőjüket egyik sem csalta meg, akkor sem amikor ki voltak éhezve a misszión.. Mielőtt elítélnél valakit ismerd meg..
2012. júl. 16. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok 17 évig voltam katona 20 éves koromban öltöztem be.A katonák ugyanolyan emberek mint a többi.Ott is van megbízható és csalfa.Ha belegondolunk egy Afganisztáni misszióba,szerinted ott kivel csal meg??Képzelj el egy gyakorlatot vagy missziót.200 férfi 15 nő.A tizenöt nőből 10 ronda és öreg.Tehát elég kicsi az esély, hogy egy gyakorlaton megcsal.Ha kijárnak szórakozni akkor előfordul,de Afganisztánban ez nem jellemző.Én nagyon sok mindent láttam /túl sokat/,mivel fiatal voltam és sokan bekörnyékeztek a gyakorlatok és misszió alatt is.Az törvényszerű ,hogy alakulnak ki kapcsolatok és a nők többnyire elkelnek.De ez más munkahelyen is így van.A probléma inkább a távolságból adódik.Annak ellenére,hogy így gondolom bennem azok után, hogy állandóan fűztek, környékeztek sajnos az alakult ki, hogy nem bízom a férfiakban.Ez nagy gondot jelent a párkapcsolatomban,de kitörölhetetlenül belém égett amit tapasztaltam.
2012. júl. 17. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Léteznek olyan katonák is magyarországon, akik nem járnak ki misszióba. Azoknak szerintem teljesen normális a magánéletük.
2012. júl. 19. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
na nehogy elkezdj ezen kattogni. bizz meg a férjedben, és mindig várd őt haza. A zöld szemű szörnyet meg zavard el!!!!!:)
2012. júl. 20. 15:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Nehéz 6-7 hónapig nő nélkül lenni de nem csalom meg. Igaz lett volna rá lehetőségem de nem kockáztatok, annál jobb volt haza jönni :)
2012. szept. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!