Az apasági vizsgálatot amikor elvégzik nyálkahártya mintavételéből, csak a két mintát vizsgálják vagy vissza menőleg más dolgokat is figyelnek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 11:52
11/20 anonim válasza:
A hogy nem ő ment el és nem ő adta a mintát úgy hogy az adatok (név anyja neve tb szám stb) le voltak adva azt mondom lehetetlen (99,5% biztos)........
13/20 A kérdező kommentje:
az ő vércsoportját nem tudom de azt nyálból nem is nézik én ugy tudom
2012. júl. 10. 12:26
16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat szóval ha más jelent volna meg a dns vizsgálatból nem tudott volna megbukni hogy nem ő az..max a papirjain
2012. júl. 10. 13:03
17/20 anonim válasza:
ellenőrzik a személyit (ahol ugye fényképe van) és egyeztetik a nevével a többi papírját ( lakcím, tb) lehetetlen hogy nem ő ment el....
18/20 anonim válasza:
papírok nélkül meg nincs vizsgálat.....
19/20 hollófernyiges válasza:
Vagy ha állsz úgy anyagilag, a saját pénzeden megismételtetheted a vizsgálatot új mintavétellel, ahol már te is ott vagy.
20/20 A kérdező kommentje:
Azok a dns minta vételek amiket neten lehet rendelni és itthon meglehet csinálni és ugy vissza küldeni,azok mennyire biztosak??mert én biroságra nem akarok menni mégegyszer ,de viszont nyugodtabb lennék ha itt nálunk és a szemem elött lenne megcsinálva...
2012. júl. 10. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!