Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az apasági vizsgálatot amikor...

Az apasági vizsgálatot amikor elvégzik nyálkahártya mintavételéből, csak a két mintát vizsgálják vagy vissza menőleg más dolgokat is figyelnek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 10. 11:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
milyen más dolgokra gondolsz?
2012. júl. 10. 11:59
 2/20 A kérdező kommentje:

hát hogy van e rendzserben dns minta már a két személyről amivel össze hasonlítják,hogy valóban azok a személyek adták e a mintát akik és nem más...

szóval vissza tudják ellenőrizni ?

2012. júl. 10. 12:01
 3/20 anonim ***** válasza:

A levett mintát illetve annak maradékát a laboratóriumnak legalább 5 évig meg kell őriznie.

De a keveredés szinte 100% kizárható....

2012. júl. 10. 12:05
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért érdekelne,mert csináltunk apaságit és nem voltam ott mikor az apától vették a mintát és nem is láttam,hogy valóban ő ment e el adni...kinézem belőle hogy más ment el lehetséges hogy ilyen történik?
2012. júl. 10. 12:08
 5/20 anonim ***** válasza:
Félsz, h valamit összekevertek vagy tudod is? Nem csaltad meg a párod és mégis azt mondják nem az övé a gyerek? Az ciki. Sz.tem kérj másikat.
2012. júl. 10. 12:08
 6/20 A kérdező kommentje:
igazából a kisfiam házasságon kivül született azóta más kapcsolatban vagyok de az apa nem akarta elismerni igy muszály volt belemennie,és biztos hogy ő az apa ezért kérdezem,hogy valami főbb rendszerbe nincs e már mindnekiről dns amihez hasonlitanák névhez kötöen,hogy igen valóban ő az...aki a mintát adta mégegyszer megcsináltatni igy is nekem kellett kifizetnem ezt is mivel az jött ki hogy nem ő az apa csak nem értem hogyan..
2012. júl. 10. 12:12
 7/20 anonim ***** válasza:

A személyi mintavételkor a mintaadónak igazolnia kell személyazonosságát, melyet a mintavevő ellenőrizni köteles.A mintavételről mintavételi jegyzőkönyvet kell készíteni, amelyet a mintát adó és a mintát vevő személynek is alákell írnia.

NYáron dolgoztam ilyen helyen és komolyan vesszenek minden előírást...hatalmas jogi és pénzbeli (meg társadalmi) botrány keletkezhetne belőle....az egész procedúra a papírok és az egyeztetés miatt tart több napig maga a DNS vizsgálás része 1-2 óra mintánként

2012. júl. 10. 12:13
 8/20 A kérdező kommentje:
nekem az a sejtésem,hogy nem ő ment el és nem ő adta a mintát sem...
2012. júl. 10. 12:14
 9/20 anonim ***** válasza:

"Muszáj"

Csak az adott 2 minta genetikai jellemzőit hasonlítják össze, nem nézegetik össze régi más mintákkal (nem is lenne etikus - ez nem bűnügyi nyomozás).

2012. júl. 10. 12:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk legtöbb esetben egymás jelenlétében szokták a mintavételt elintézni...
2012. júl. 10. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!