Szerintetek is vannak olyan emberek akiknek a sors, nehezebb utat szánt, és ezért az egész létük egy nagy küzdés, harc az életért?
A sors egy múltbéli dolog, vissza tudod nézni hogy milyen volt, de úgy tudom előre még senki nem tudta megfejteni hogy milyen lesz, tehát szerintem olyan lesz amilyet akarsz.
Először is az általános hangulatodat kéne javítani egy kicsit, pl meg kéne valósítanod valamit ami neked legbelül fontos. Törekedj arra.
No meg lehet hogy barátokat és jó munkahelyet kéne szerezned, olyat ahol kellemes légkör, mert most még így az emberekkel van bajod, de ennek nem kéne így lennie. Legyél velük kedves és akkor a válasz is kedvesebb lesz. Nem s..fejek..stb. Ezt mind fejeltsd el. Ha meg tényleg azok, akkor nem kell velük foglalkozni. Ennyire egyszerű.
Szia!
Igen, én is úgy gondolom, hogy vannak ilyen emberek... többségében afrika, ázsia és k & d-amerikai országaiban élnek, szörnyű körülmények között és nincs sok lehetőségük a kitörésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!