Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek is vannak olyan...

Szerintetek is vannak olyan emberek akiknek a sors, nehezebb utat szánt, és ezért az egész létük egy nagy küzdés, harc az életért?

Figyelt kérdés
Én például születésemkor majdnem meghaltam(az átlagosnál háromszor vastagabb köldökzsinór volt a nyakam köré tekeredve), és mind az óvodában mind az iskoláimban olyan tanáraim és csoporttársaim voltak akiknek csak bántani, megalázni tudtak. Ráadásul a szüleim rajtam vezették le az életükben felgyülemlett stresszt, ezért egész gyerekkorom mély depresszióban telt el. Most is bármi amihez hozzá kezdek, ahhoz kétszeres erőbedobás szükséges. Ráadásul mindig se..fejekkel hoz össze a sors akikkel minden esetben meg kell küzdenem.(most egy olyan munkát fogok 3 napig csinálni, amire ha rágondolok csak összeszorul a gyomrom) Mindig történik velem valami rossz szerencsétlen dolog. De persze itt nem csak magamra gondolok, hiszen vannak akik súlyos betegséggel születnek, vannak akiket bántalmaznak stb. Nekünk küzdés az élet nem úgy mint egyeseknek, akiknek az ölükbe hullik minden, jó család, igaz barátok, szerelem, és az életük legnagyobb problémái pl hogy egy srác vagy lány nem akar velük összejönni, vagy hogy mit vegyenek maguknak,stb. Persze nem vagyok irigy csak kíváncsi vagyok mások élettapasztalatára, és arra hogy szerintetek igazam van-e? Mit gondoltok?
2012. júl. 6. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A sors egy múltbéli dolog, vissza tudod nézni hogy milyen volt, de úgy tudom előre még senki nem tudta megfejteni hogy milyen lesz, tehát szerintem olyan lesz amilyet akarsz.

Először is az általános hangulatodat kéne javítani egy kicsit, pl meg kéne valósítanod valamit ami neked legbelül fontos. Törekedj arra.

No meg lehet hogy barátokat és jó munkahelyet kéne szerezned, olyat ahol kellemes légkör, mert most még így az emberekkel van bajod, de ennek nem kéne így lennie. Legyél velük kedves és akkor a válasz is kedvesebb lesz. Nem s..fejek..stb. Ezt mind fejeltsd el. Ha meg tényleg azok, akkor nem kell velük foglalkozni. Ennyire egyszerű.

2012. júl. 7. 05:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, én is úgy gondolom, hogy vannak ilyen emberek... többségében afrika, ázsia és k & d-amerikai országaiban élnek, szörnyű körülmények között és nincs sok lehetőségük a kitörésre.

2012. júl. 7. 11:30
 13/13 anonim válasza:
Nem olvastam el a sok kommentet szóval nem tudom mások miket írtak. Kiskoromban én is majdnem meghaltam, az orvosok már a vége fele jöttek rá, hogy csak vérmérgezésem volt, de annyi gyógyszert kaptam, hogy májnagyobbodásom is lett. Mégsem vagyok úgy vele, hogy rosszul kezdődött minden(eléggé kicsi voltam még amikor ezek történtek). Engem is évekig csúfolt egy akkor még kis srác, de utána vele is jóban lettem pedig előtte utáltam még egy légtérben is lenni vele, mert folyton csak piszkált. Velem is történnek rossz dolgok meg esetenként ha belekezdek dolgokba rosszul sülnek el, de szerintem az igazán jó dolgokért meg kell küzdeni(persze vannak kivételek, meg jó ha az ölébe hull az embernek, de ha küzd érte, akkor telán jobban megbecsüli, legalábbis én ezt tapasztaltam:)) Családi problémáim nekem is akadtak bőven, de ezeket bővebben csak privátban írnám le, itt csak annyit írok, hogy a szüleimnek durva válása volt bizonyos durva tetteket követően. Ha jobban belegondolok a barátomnak minden bejött eddig, ellentétben velem. Neki nagyszerű szinte tökéletes családja van, igaz barátai, a szülei kapcsolata mondhatni tökéletes, van egy klassz tesója, én a barátnője, jó tanuló,mondhatni mindenki szereti ezért sokan olyanná akarnak válni mint ő,vannak céljai és amibe belekezd az nagyon jól megy neki(értem itt pl.a sportot). Szerintem ha neki nem most, akkor később lesznek nehezebb napjai(bár nagyon nem kívánom). De az is lehet, hogy később is ilyen jó élete lesz. Nekem a gyerekkorom nem volt vmi fényes(viszont összességében véve van,akinek rosszabb sajnos) de úgy gondolom hogy attól még lehet csodás a jövőm :)
2012. júl. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!