Túl nagy a szabadságvágya? Fog ez később mérséklődni, vagy így kell elfogadnom, ha el tudom fogadni?
Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt. 70 km-re lakunk egymástól, viszont ő itt dolgozik. Idén nyárra tervezi, hogy leköltözik ide, miattam és a munka miatt is. Amivel gondok vannak, az a túlságosan nagy szabadságvágya. Nagyon fontosak neki a haverok, nincs olyan hétvége (és néha hétköznap is), hogy ne menne el velük sörözni, aminek aztán nem egyszer hajnalig tartó buli és részegség a következménye. Mindenképp hosszú távra tervezünk, mert ezt leszámítva semmi gond nincs, szeretem nagyon és boldog vagyok vele és tudom, hogy ő is komolyan gondolja, annyira, hogy akár örökre velem maradna. Azt mondja, ő nem akar megváltozni, mert neki mindig is szüksége lesz ezekre a haveros estékre, de fél, hogy én ezt egyszer majd megelégelem és elhagyom őt. Lehet, hogy ha majd ott tartunk évek múlva a családalapításnál és ott lesz 1-2 közös gyermek, akkor alábbhagy ezzel? Vagy erre ne is számítsak, kalkuláljam bele, hogy amikor neki kiruccanni van kedve a haverokkal, addig egyedül kell megbirkóznom a gyerekneveléssel és az otthoni teendőkkel? Mit gondoltok?2012. jún. 28. 16:43
11/13 anonim válasza:
Jahh ez a sok "beszéljétek meg, kérdezd meg" blaaa blaaa szöveg!
Nyilván tud ígérni. És? Garancia?
12/13 anonim válasza:
Általában semmit nem változik.
elég sok ilyen ismerősöm van,hiába lett 1-2 gyerek,a hétvégi berugások hajnalig, a hétköznap késő estig sörözések heti többször megmaradtak.
Én ezt nem viselném el.(szerencsére párom nem is ilyen,be szinte sosem rúg,hajnalig csak velem marad kinn,és a hétvége leginkább kettőnké)
13/13 anonim válasza:
Én ilyen emberrel nem tudnék közös életet tervezni,már csak a gyerekvállalás miatt sem.Szerintem ha már egy pár vagytok,akkor kompromisszumot kéne kötni,visszavehetne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!