Miért akarja apám, hogy ne legyen senkim 20 évesen?
Figyelt kérdés
Tudja, hogy pár hónapja van barátom, de még nem mutattam be őket egymásnak (ahogy a helyzet áll, egyhamar nem is fogom). Sosem volt az a fajta, aki megtilt valamit vagy eltilt valakitől, de meg van sértődve, azt mondja, nem érti, hogy miért kell nekem 20 évesen a pasizással foglalkozni, ő elhiszi, hogy jól esik ha látom, hogy a barátnőmnek megfogja a kezét (!) a barátja vagy megpuszilja, de ezért nem kell nekem is ezt csinálnom. Komolyan, azt hiszi, hogy ennyi idősen arról szól egy kapcsolat, hogy megfogjuk egymás kezét? Meg hogy azért vagyok együtt valakivel, mert a barátnőimnek is van barátja? Ez maximum 13-14 éves korban szokott így lenni (mellesleg úgy is kezel engem, mintha ennyi lennék). Egyébként a témát nem szokta magától felhozni, de érzem, hogy mindig figyeli minden lépésem, hallgatózik amikor telefonálok, mindig odajön valami ürüggyel a gépemhez, hogy megnézhesse, kivel beszélek, stb.2012. jún. 16. 14:18
1/10 anonim válasza:
Nem tudja elfogadni, hogy felnőttél. Vannak ilyen szülők.
2/10 anonim válasza:
Költözz el. Ha nincs rá pénz akkor csak a beszélgetés marad. Világosítsd fel a kedves apukát. Mondd meg neki, hogy a kicsilánya felnőtt, és 20 évesen régen már 3 gyereken túl voltak a nők, és igaz, hogy most már nem ez a divat, de a másik végletbe se essen.
3/10 anonim válasza:
Vagy jelentsd be neki, hogy miket akarsz te járás közben csinálni, akkor tuti meg se tud mukkanni. Lehet lepontozni... de ha az kellene, én megmondanám apámnak, hogy "apa dugni akarok már" ha tetszik neki ha nem. Hű de nőies vagyok :D
4/10 anonim válasza:
Az én apám is ilyen,de ő a nagyon durva,zsarolós,ulra mega giga önző változata.Úgyhogy csak a saját példámat tudom felhozni és csak azt,ahogy az önállóságomért küszködtem.Vagy kiállsz magadért,vagy hazudsz neki.Vagy megpróbálsz leülni beszélgetni vele,ha ez nem megy,akkor marad az első két választás.
5/10 anonim válasza:
szia:)
nem akar ő téged ezzel bántani, csupán féltékeny, hogy majd elvesz tőle egy férfi...:)
tudom, hogy nehéz, de kicsit őt is értsd meg, biztos csak jót akar, nem akarja, hogy esetleg csalódj, mert nagyon szeret...
szerintem ülj le vele és mond neki, hogy tudod, hogy nem nézi jó szemmel a kapcsolatotokat, de szereted azt a fiút, és attól még őt is nagyon szeretet, sőt...őt úgy szereted, mint mást senkit, mert az édesapukád:) és attól, mert kapcsolatod van, a kettőtök szeretetét senki nem választhatja szét:)
remélem segítettem:(
7/10 anonim válasza:
Túlzottan rádmászik. Ne engedd meg neki mert elharapózik a dolog mint nálunk. Nem fogadja el hogy felnőtt vagy. Érvényesítsd a saját akaratodat, nem kell nekitámadni, csak érezze azt hogy felnőtt vagy és jogod van azt csinálni amit akarj.
8/10 anonim válasza:
Ja és készülj fel rá, hogy megfog sértődni meg elkezd hisztizni. Ez jó. Ne aggódj miatta. ÉS ne érezz bűntudatot se hogy megbántottad, mert csak manipulálni akar.
9/10 anonim válasza:
Előbb utóbb valamit lépned kell, mert az ilyen szülő képes még 50 éves korodban is kislányként kezelni, és aki áldozata lesz egy ilyennek, az egész életében egy torz személyiségű szülő-függő lelki nyomorék marad. ne vedd magadra, te nem tűnsz ilyennek! csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha nem állsz ki magadért, ez nem fog elmúlni örökre így is maradhat!
10/10 anonim válasza:
Ezek a szülők, bár azt hiszik hogy ők jót tesznek, valójában tönkre teszik a gyerekük életét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!