Milyen gyakran mondjátok a szüleiteknek hogy szeretitek őket?
Kedves kérdező!
Én sem mondtam anyumnak kiskorom óta, hogy szeretem őt. Persze a tetteink sugallják ezt, én is éreztetem vele, de mindig attól félek, hogy mi lesz akkor, amikor már késő lesz? :(
Valahogy Magyarországon ez nem "divat". Bezzeg az amerikai filmekben! Ott aztán!...
Én a férjemnek se tudom mondani, hogy "szeretlek", még a kapcsolatunk elején 1x-2x megerőltettem magam, hogy kimondjam, de nagyon nem állt a számra. A gyerekeimnek néha mondom, de akkor is fura érzés :)
Viszont pár hónapja azt álmodtam, hogy apukám meghalt. Zokogva ébredtem, aztán visszaaludtam és újra meghalt álmomban! Iszonyú érzés volt, alig vártam, hogy találkozzunk! Na akkor a nyakába borultam és mondtam neki, hogy szeretlek! Én is félek ettől a "nehogy késő legyen" dologtól.
Persze az is "bizarr", hogy a nagymamám utolsó mondata hozzám a kórházban az volt: "Szervusz Zsófika, szeretlek." Tudta, hogy meg fog halni, én meg zokogógörcsöt kapok ahányszor eszembe jut. Most is... :(
soha...
én ezt nem tudnám kiejteni a számon a szüleimnek, de nem csak a szüleimnek, de jelen esetben senkinek se...
nálunk soha nem volt /és most se/ divat egymás, ölelgetése, puszilgatása, becézgetése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!