Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen gyakran mondjátok a...

Milyen gyakran mondjátok a szüleiteknek hogy szeretitek őket?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 15:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nekik én se szoktam mondani. Valószínűleg, mert nem úgy neveltek. Ők se mondják soha. Attól függetlenül szeretjük egymást nagyon:
2012. jún. 9. 16:35
 22/31 anonim válasza:
Nagyon ritkán mondtuk ki egymásnak a családban,de mikor meghalt testvérem barátnője autóbalesetben ez megváltozott.Mindig kimondjuk,hogy ezzel is éreztetjük,hogy mennyire fontos a másik.Nem tudni mikor történik valamelyikőnkkel tragédia,nem is gondolkodunk ezen,de ha valaki hirtelen elmenne közülünk,soha többé nem mondhatnánk ki hogy szeretlek.
2012. jún. 9. 20:28
 23/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én sem mondtam anyumnak kiskorom óta, hogy szeretem őt. Persze a tetteink sugallják ezt, én is éreztetem vele, de mindig attól félek, hogy mi lesz akkor, amikor már késő lesz? :(

2012. jún. 9. 20:39
 24/31 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek hogy egyszer csak késő lesz :( De nem igazán mondjuk ezt egymásnak :S Hát nehéz ez. Pedig szeretjük egymást, csak a tetteinkkel.
2012. jún. 9. 21:47
 25/31 anonim ***** válasza:
Minek elmondani? A tetteid majd beszélnek helyetted. De ha el is akarod, miért lenne nehèz kimondani, csak egy egyszerû szó. Ott más a probléma.
2012. jún. 9. 23:14
 26/31 anonim ***** válasza:
Mindig, amikor beszélek velük, anyámnak naponta-kétnaponta, apámnak hetente 2x.
2012. jún. 10. 06:03
 27/31 anonim ***** válasza:

Valahogy Magyarországon ez nem "divat". Bezzeg az amerikai filmekben! Ott aztán!...

Én a férjemnek se tudom mondani, hogy "szeretlek", még a kapcsolatunk elején 1x-2x megerőltettem magam, hogy kimondjam, de nagyon nem állt a számra. A gyerekeimnek néha mondom, de akkor is fura érzés :)

Viszont pár hónapja azt álmodtam, hogy apukám meghalt. Zokogva ébredtem, aztán visszaaludtam és újra meghalt álmomban! Iszonyú érzés volt, alig vártam, hogy találkozzunk! Na akkor a nyakába borultam és mondtam neki, hogy szeretlek! Én is félek ettől a "nehogy késő legyen" dologtól.

Persze az is "bizarr", hogy a nagymamám utolsó mondata hozzám a kórházban az volt: "Szervusz Zsófika, szeretlek." Tudta, hogy meg fog halni, én meg zokogógörcsöt kapok ahányszor eszembe jut. Most is... :(

2012. jún. 12. 15:00
 28/31 anonim ***** válasza:

soha...

én ezt nem tudnám kiejteni a számon a szüleimnek, de nem csak a szüleimnek, de jelen esetben senkinek se...

nálunk soha nem volt /és most se/ divat egymás, ölelgetése, puszilgatása, becézgetése...

2012. jún. 12. 17:57
 29/31 anonim válasza:
Nagyon ritkán. Érdekes módon a páromnak 10-15x elmondom egy nap még 2 év után is, de a szüleimmel valahogy más. Max. anyunak szoktam mondani, hogy ő a legjobb anyuka a világon :)
2012. jún. 12. 19:52
 30/31 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy ilyen sokan nem mondják a szüleiknek, hogy szeretik, köztük én sem. Engem is bánt ez, de valahogy nem tudom rávenni magam. Gondolom a nevelés lehet az oka. De anyám sem mondja, mégis mindketten tudjuk, hogy szeretjük egymást. Fura hogy a párom meg mondja a szüleinek, pedig ők nem is annyira szeretik egymást, csak ott más a szokás. INkább nem mondom és jó legyen a viszony, minthogy csak megszokásból mondjuk.
2012. jún. 27. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!