Vannnak itt nemesi családból származók?
a nemességet bizonyító levelen kivül egy drágakő maradt meg...ennyi:( meg a tudat:)
23L
ja és gróf családból származom én is:)
23L
Én is kékvérű vagyok.
Ha valaki nemesi származású, az csak még jobban "kötelez" a tisztességes viselkedésre, a másoknak való segítésre, arra, hogy ne legyen az illető aljas, haszonleső, kétszínű.
Az én őseim német őrgrófok voltak, még Mária Terézia hívta őket Magyarországra.
Azért tök vicces olvasni, hogy másnál is egy kedves rokon vesztette el a családi vagyont, nálunk valamelyik felmenőm Monte-Carloban a ruletten játszott el mindent. :D Mostanra maradt emlékként a családi címer, a maradék földjeinket is elvették a kommunizmusban...
Hát ahhoz már akkor is piszoksok pénz kellett. Szóval mi így nem.
Egyébiránt úgy sok értelme nincs földet/ingatlant tartani, ha csak áll benne a pénz, de nincs rendbetéve és használva.
20:54-es
A föld mindég jó pénz. Legyen az egy tenyérnyi vagy több 100 hektár. Az ingatlanra talán igaz. 1 hektár gazos szántó 1-1,5 milla közt mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!