Hogy tudnék a Barátnőmön segíteni?
Figyelt kérdés
Súlyos családi problémákkal küzd, napi szinten sirdogál, szegényt sajnálom, de nem merek róla beszélni, hátha megbántom.
Szülei elváltak, ő most 15 éves, van egy 2 féltestvére, az egyiket, a kishugát imádja, de elszakítják tőle, még telefonban is alig hallja. Van egy másik testvére is, akit eltitkoltak előle, csak most tudta meg hogy létezik, de nevét nem mondták meg neki. Az anyjával él jelenleg, akivel folyton vitázik, és tényleg szörnyen bánik vele az anyja.
Az apja gazdag, megvesz neki mindent, de el nem kényezteti teljesen el. Az apja felesége ki nem állhatja a lányt, ő szakítja el az apjától, féltestvéreitől a barátnőmet.
Én tudok valamiben segíteni neki? Mit mondjak neki? Tudtok segíteni?
2012. ápr. 14. 23:30
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy ennek a "történetnek" tényleg neten van-e a helye, de mind1. Szerintem hívd át magadhoz sokszor és legyél vele naaagyon sokat. Ha tényleg jó barátnőd. Szerintem ne beszélj róla, csak éreztesd vele, hogy számíthat rád. Szegény...
2/3 A kérdező kommentje:
azér mertem feltenni mert rudom hogy sok ilyennel küzdõ gyerek van:( ésamúgy sokan nemszeretik õt, mert fura személyiség (szerintem a családja miatt..) és nekem sokat segít, de én nemtudom mindig viszonozni, mert messze is lakik és nincsis sok szabadidöm. elakart hívni moziba, lehet azlesz hogy majd én fizetem neki a jegyet:).
2012. ápr. 14. 23:46
3/3 anonim válasza:
Szerintem pszichológushoz kéne elvinni. És ha már végleg nem bírja, akkor kollégiumba kéne járnia. Ha az iskolájukban van kolesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!