Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Vannak itt olyan párok, akik...

Vannak itt olyan párok, akik között nagy a korkülönbség? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, működik-e a dolog.

Figyelt kérdés
Hasonló cipőben járok és persze szinte mindenkitől azt hallom, hogy hosszútávon úgysem fog működni, stb. Szóval az ilyen érvekkel már tisztában vagyok, most tapasztalatokra lennék kíváncsi, akinek van vagy volt már ilyen párkapcsolata. Működik-e vagy sem, és miért?
2012. ápr. 13. 13:41
1 2
 11/19 anonim válasza:
53%
Én ilyen kapcsolatban voltam 10 évig. 27 évnyi kor különbséggel. Bár nem mondom, hogy csak ez, de ez is végül közre játszhatott abban, hogy mennem kellett. Ha családunk lett volna, akkor még most is együtt lennénk. Nehéz döntés volt.
2012. ápr. 13. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én már csak múltidőben tudok ilyen kapcsolatról beszélni,már egy pár éve vége lett.Én 18 voltam,ő 25.Tudom ez elméletben nem nagy különbség,de gyakorlatban...

Az első hónap után olyan dolgokat kezdett emlegetni,amik egy 18 éves lánynak kissé még tömények.Akkoriban lettem itthonról elengedve bulizni,közösségi életet élni,és jól éreztem így magam.Ő 1 hónap után házasságot,gyereket emlegetett,és azt is,hogy hol fog eljegyezni.Fél évig jártam vele,és anyukám véleménye szerint a végére majdnem "hozzáöregedtem".Én szakítottam vele,de ez a döntés nem csak a korkülönbség miatt volt.Nálunk nem működött.26/N

2012. ápr. 13. 18:46
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 18 évesen volt 27 éves párom.Igazából nálunk is hasonló volt,mint az előzőnél,én is akkor kezdtem el bulizni,de a fő baj nem ez volt.Hanem az,hogy a korom miatt nem nézett ki belőlem semmit.Úgyhogy jó hamar vége is lett.
2012. ápr. 13. 19:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem mindössze 4 évvel volt idősebb a párom, de egy életre elment a kedvem a "fiatal" pasiktól. Tudom, ez nem korfüggő, de annyira gyerekes volt, hogy az valami hihetetlen. Most 30 éves, de olyan, mint egy 16 éves kissrác. Teljesen éretlen a gondolkodása, mindenben a szülei irányítják. Érzelmi intelligenciával pedig abszolút nem rendelkezik.

Nemrégiben megismertem egy férfit, ő most 40 éves (én 25). Kinézetre fiatalabbnak tűnik, na meg az egész életvitele szimpatikusabb nekem, mint a volt barátomé. Ha úgy adódna, hogy alakulna köztünk valami, akkor számomra ez a 15 év nem lenne akadály.

2012. ápr. 15. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Én 27 éves lány ő 22 éves fiú, 2,5 éve együtt. Eddig semmit nem befolyásolt a kor.
2012. ápr. 15. 12:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Közöttünk 19 év van,a párom javára! Én még szinte gyerek voltam, amikor megismerkedtünk, mellette nőttem fel. 8 éve működik a kapcsolatunk. Veszekedések vannak, de nem a korkülömbség miatt. Ugyanazok az elvárásaink, a szórakozási igényünk, minden. A szüleim eleinte nem örültek ennek a kapcsolatnak, de később megismerték és megkedvelték!

Most készülünk ki Ausztriába egy jobb élet reményében, és oda is követem! Gyereket tervezünk már.

(Első kapcsolatom!)

2012. ápr. 18. 11:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem tudtam megállni, hogy ne hívjam fel a figyelmet a magyar „rekorderre“, Faludy Györgyre:

[link]

2012. ápr. 19. 23:36
 18/19 anonim ***** válasza:
04-13 15:26, teljesen egyetértek veled!
2012. máj. 6. 08:25
 19/19 anonim válasza:
18éves lány vagyok a párom 2x ennyi . nálunk remekül működnek a dolgok. mellette lettem nő! a szex nagyon jó, odafigyel rám és nem csak megdug ha kedve van. mondjuk mi már régebb óta ismerjük egymást, nem az a 2hónap ismerkedés után házasság... én pl egy év után adtam oda magam, és ez idő alatt ő pl nem volt senkivel, ezt egy mai tizen huszon éves srác hol bírná ki? :)
2015. nov. 9. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!