Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor hogy is van ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy is van ez a korkülönbség dolog?

Figyelt kérdés
Akár a csaj, akár a pasi idősebb 20 év alatt a 3-4 év korkülönbség is soknak számít. 20 év felett a 8-9 sem számít rengetegnek. Akkor hogy van ez az egész?
2009. júl. 21. 17:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha szeretik egymást akkor tökmindegy. Minden más le van sza*va.
2009. júl. 21. 17:13
 2/15 anonim ***** válasza:
én 15/L vagyok a barátom 20/F és boldogok vagyunk.Engem nem zavar ez az 5 év.
2009. júl. 21. 17:14
 3/15 A kérdező kommentje:
én 14/L vagyok és nekem mindig a 4-5 évvel idősebb pasik jönnek be. De a többségük azt mondja hogy fiatal vagyok.:S
2009. júl. 21. 17:16
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

15/L vagyok :)

Majd találsz srácot ne aggódj^^

Amúgy husim nemsokára 21 éves lesz :)

2009. júl. 21. 17:19
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindig az évek száma számít. Ha hasonló a gondolkodásmódja, az életvitele mindkét félnek, akkor nem számít a korkülönbség. De elég sok olyan is van, akinek még éretlen a gondolkodása, és ez főként a tizenévesekre jellemző, ezért mondják, hogy 3-4 év soknak számít. Meg az sem biztos, hogy ideális, az életvitel szempontjából, ha a pár egyik fele már dolgozik, a másik meg mondjuk még középiskolás.
2009. júl. 21. 17:22
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
így ahogy leírtad. egy 14 éves lány még gyerek egy 18-20 éves fiúhoz. ha a lány 20 éves a pasi meg 26 akkor már lényegtelen a korkülönbség, mivel mindketten FELNŐTTEK. ha az egyik gyerek, a másik felnőtt akkor az jó hogy probléma...
2009. júl. 21. 17:57
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

egy 20 éves pasi nem azt akarja mit egy 15 éves lány nyújtani tud! bocsi, de ezt nem rosszból vagy lenézésből irtam, ilyen korú pasiknak az idősebb nők jönnek be. Nekem is fiatalabb koromban ( 16 -17 évesen az idősebb pasik jöttek be ), mostani barátom 19 én meg 27 vagyok. Ő el sem tudná képzelni magát sem egy korabelivel, sem még fiatalabbal. Szerintem mindkét fél ( férfi és női ) oldalról tekintve ez a normális.

27/N

2009. júl. 21. 18:21
 8/15 anonim ***** válasza:
23%

Nekem 14 éves a barátom,én 17 vagyok.Amikor összejöttünk,nagyon féltem attól,hogy bajok lesznek a korkülönbségből,illetve,hogy a többiek beszólnak majd érte.Ennek ellenére már több,mint 2 hónapja vagyunk együtt,és az ismerősök mind minket tartanak az álompárnak.:) Mikor még nem tudták,hogy 3 év van köztünk,a barátomat nézték idősebbnek,a szellemi szintje alapján pedig 16-nak saccolták.Mindenki megért minket,örül nekünk,mi pedig nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.Remélem,hogy az idő múlásával sem lesz semmi áthidalhatatlan probléma.:)

L/17

2009. júl. 21. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez így van, ahogy az előzők leírták... Tiztenéves korban serdül az emberpalánta, fejlődik, alakul... A gyerekből felnőtt lesz, és nagyon sok egy 14 éves, és egy 19 éves lány gondolkodása. A 20-as kanoknak meg nem olyanok az elvárásai, mint egy 14 éves lánynak. 20-tól felfelé viszont már felnőttről beszélünk.

-ReapeR-23/F

2009. júl. 26. 18:15
 10/15 anonim ***** válasza:

"A gyerekből felnőtt lesz, és nagyon sok egy 14 éves, és egy 19 éves lány gondolkodása."... Na ezt jól megírtam:D:D

"A gyerekből felnőtt lesz, és nagyon sok a különbség egy 14 éves, és egy 19 éves lány gondolkodása között."

Elnézést:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 26. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!