Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor hogy is van ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy is van ez a korkülönbség dolog?

Figyelt kérdés
Akár a csaj, akár a pasi idősebb 20 év alatt a 3-4 év korkülönbség is soknak számít. 20 év felett a 8-9 sem számít rengetegnek. Akkor hogy van ez az egész?
2009. júl. 21. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nyugi. szerintem tok normalis ez. nalam is az vanhogy az idosebbeket volzzom. de szerintem nem jo dolog az ha pl 15 eves a csaj a pasi meg 20 vagy annal idosebb. olyankor a fiuk csak baratkent neznek rad vagy meg megesik hogy hugnak neznek.

15 evesen en is az olyan 17-19 eves fiukat szerettem.

mert a lanyok "koran ernek" a fiuk meg nem...

vegulis nem remenytelen a dolog:)

2009. júl. 26. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam 13-15 éves akkor nekem is az 16-20 éves korosztály tetszett. Természetesen mondanom sem kell h egy ilyen "kapcsolatból" nem lett semmi. Most 18 éves vagyok és most is ugyanaz a korosztály tetszik mint pár évvel ezelőtt :D Sőt, nálam idősebb pasik nekem nem jönnek be mert (tisztelet a kivételnek) mind csak a sex-re hajt, nekem pedig szükségem van romantikára :D Szóval most a sajátkorosztályom tetszik, meg néhány nálam fiatalabb is, pedig én vagyok a lány XD

Nekem nincs bajom a korkülönbséggel, akár a fiú az idösebb akár a lány de igazuk van az elöttem szólóknak hogy nem igazán ugyanaz a szellemi érettség... Persze kivétel mindig van.

2009. júl. 26. 19:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igazatok abban hogy egy 15 éves lánynak 16-17 évessel kell járnia.Olyan nyálas a mostani korosztály,és agyilag nulla.Nekem nem jön be az ilyen korosztály és én sem jövök be nekik.És nagyon nem érdekel ki mit mond,nekem akkor is most egy 19 éves barátom van aki nemsokára 20 éves lesz.Ennyi,jól érzem magam vele és kész :)

16/L

és van egy b.nőm aki 15 éves a pasi 20 és szűzek mind ketten,és egyáltalán nem gondolnak a szexre szeretik egymást,és a srác romantikus.Nem akar szexet.Nem is jutott eszébe lefeküdni vele :] mindig meséli b.nőm hogy a srác a szerelemről beszél nem a szexről.Nem kell minden 15 évest k*rvának nézni és nem kell minden 20 évest f*sznak.Lehet hogy ti egyből a szexre gondolnátok és magatokból indultok ki,de nem mindenki egyforma.

Érdekes hogy ha meghalljátok hogy egy 15 éves lány 20 évessel jár egyből ezt mondjátok: persze mert szexet akar!

Ez nem mindig van így! de felesleges veletek veszekedni mert semmi értelme.Mindenkinek megvan a maga véleménye,ahogy nekem is :]

pontozzatok le nem érdekel,én csak leírtam mit gondolok,a szexmániások úgyis mást mondanak :3

2009. júl. 26. 21:01
 14/15 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok a párom 25 két éve együtt vagyunk és szerintem a pasiknak a fiatal csajok jönnek be jobban. A pasimnak elötem volt egy huszonéves barátnője és miattam dobta szóval.
2009. júl. 27. 00:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segített(et)ek:))
2009. júl. 27. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!